Inscrie firma »

act aditional contract munca - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre act aditional contract munca
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii resurse umane

Servicii Resurse Umane


online a contractelor individuale de munca; Intocmirea completa a dosarului... contractului individual de munca; Intocmirea adeverintelor de vechime pentru angajati... de personal al angajatului; Producerea de Acte Aditionale ce aduc modificari ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Gratuit - modele de formulare

Gratuit - modele de formulare


): Formulare tipizate, Act aditional contract colectiv munca, acte necesare pentru angajare..., Adeverinta salariat, Adeverinta salariu dupa incetare contract munca, Adeverinta sanatate..., Contract individual de munca, Decizie concediere colectiva, Decizie concediere ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare juridice

Servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare juridice


, contracte munca Certificarea datei, continutului actului si identitatii partilor... constitutive -Redactare acte aditionale -Reevaluare capital social -Schimbare sediu... a firmei -Asistenta asociatii de proprietari -Intocmire contracte comerciale ... »
 Infiintari de societati

infiintari de societati


, Sanitar si Veterinar); - redactarea de acte constitutive, acte aditionale, contracte....A., S.N.C., S.C.S., S.C.A. ; - Act Constitutiv, Statut; - activitati O... autorizatiilor de functionare prin Registrul Comertului (P.S.I., Protectia Muncii, Mediu ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


contractelor de munca, centralizatoare de salarii, fise salariati, tine evidenta cartilor... contractului individual de munca, opis pentru autorizatia de munca lucrator stagiar, opis... de garantie suplimentara, contract de ucenicie la locul de munca, contract individual ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 16 ani
Valcea
 Asistenta juridica si reprezentare pentru persoane juridice

ASISTENTA JURIDICA SI REPREZENTARE PENTRU PERSOANE JURIDICE


Consiliere in probleme de resurse umane; Intocmirea de contracte colective de munca..., suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca; Consiliere privind concedierea... IN URMATOARELE DOMENII : DREPT CIVIL Incheierea, derularea, incetarea de contracte civile ... »
 Asistenta juridica si reprezentare pentru persoane juridice

ASISTENTA JURIDICA SI REPREZENTARE PENTRU PERSOANE JURIDICE


in probleme de resurse umane; Intocmirea de contracte colective de munca, regulamente..., suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca; Consiliere privind... DOMENII: DREPT CIVIL Incheierea, derularea, incetarea de contracte civile ... »
 Reprezentare si consiliere juridica

REPREZENTARE SI CONSILIERE JURIDICA


Consiliere in probleme de resurse umane; Intocmirea de contracte colective de munca..., suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca; Consiliere privind concedierea...DREPT CIVIL Incheierea, derularea, incetarea de contracte civile; Consiliere ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

Consultanta juridica


MUNCII Consiliere in probleme de resurse umane; Intocmirea de contracte colective..., modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca; Consiliere... de contracte comerciale; Consiliere privind infiintari de societati comerciale, asociatii ... »
Light Member 20 ani
Constanta
 Servicii juridice profesionale

Servicii juridice profesionale


muncii - consultatii referitoare la contracte de munca si litigii de munca... in urmatoarele domenii: Drept civil - consultanta si redactare de contracte; darea... de data certa, atestarea continutului si a identitatii partilor actului juridic ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Credit auto

Credit auto


*; SAU -copia contractului de munca precum si toate actele aditionale(daca este cazul...: -Persoane fizice: -copie dupa actul de identitate;* -copie dupa actul... cartii de munca avizata de Inspectia Muncii, cu semnatura si avizul angajatorului ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - top business creative

Pachetul Juridic - Top Business Creative


, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca; h... in etape esentiale, la: a1 - incheierea, derularea, incetarea de contracte civile; a2... - incheierea, derularea, incetarea de contracte comerciale; a3 - incheierea, derularea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Credit ipotecar

Credit ipotecar


constructiei finantate, se va incheia un Act aditional la Contractul de ipoteca asupra... trebuie rambursat in intregime Minim 1 an vechime in munca, cu o intrerupere totala... luni la actualul loc de munca Valuta: LEI, EUR. Valoare: intre 5.000 si 200 ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


/ intreprinderilor familiale: - redactare si certificare contracte de societate si statute...; - redactare si certificare acte aditionale; - inregistrare mentiuni; - infiintare puncte...ât reglementarile de drept al societatilor, cât si de dreptul muncii sau din alte ramuri ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"act aditional contract munca" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea