Inscrie firma »

Furnizori reducere

SC Prompt-Cover SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Constructii de Masini [ Tip firma: Producator ]
-solutii de imbunatatire a proprietatilor suprafetelor metalelor, nemetalelor si a pieselor din materiale composite. Filmele de Teflon depuse de noi cu tehnologia moderna detinuta pot avea grosimi ... »
Activitate firma: acoperiri cu teflon - teflon coatings - teflon
Gold Member 12 ani
Locatie: Vrancea
 Prezentare firma
CISCO SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
distributie diavolina biofosse, produs destinat intretinerii foselor septice.(reduce masa solida si elimina mirosurile) ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Czinke Trade Srl
Domeniul principal: Transporturi » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
Importator si distribuitor exclusiv al dispozitivului inovativ pentru reducerea consumului de combustibil al vehiculelor (benzina si motorina). Importator si distribuitor exlusiv in Romania a aditivului de ulei microceramic Wagner pentru intrtinerea motorului, pentru cresterea ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
Exter hr Consult srl
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta management [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Solutii de optimizare a costurilor cu energia electrica. Metode diversificate de reducere a costurilor si uneori chiar a consumurilor de energie electrica pot conduce la economii importante de bani. ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
LE COMITIUM ROMANIA
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta management [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Consultanta oferita intreprinderilor si societatilor internationale pentru implantare de filiale in Romania, dezvoltarea afacerilor in Romania(in domeniul informatic, servicii, industrie), constituire de societati, recrutare de personal, reducerea costurilor, reprezentare fiscala. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Salonul Donna Cara Constanta
Salonul Donna Cara Constanta iti ofera servicii complete de infrumusetare corporala, coafor, cosmetica, manichiura si pedichiura, machiaj profesional, sauna, tratamente profesionale prin impachetari cu produse eficiente pentru tratarea celulitei si reducerea stratului adipos. ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Carom Trans
Domeniul principal: Transporturi » Transport rutier [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Carom Trans SRL asigura transport marfa cu camioane de 8-12T, oriunde in tara.Pretul este de 15000 lei + tva / km.Pt contracte permanente se asigura reducere. ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
sc ibbo inside srl
Firma specializata in producerea si montarea profilelor din PVC Gealan cu geam termopan low-e (geam tratat impotriva condensului ). Realizam lucrari in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru a obtine o oferta de pret cu reducere de 25% comanda acum on-line sau suna-ne si ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Altele
 Prezentare firma
..::C l i n i c a S i l h o u e t t e::..
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Terapie [ Tip firma: Producator ]
Beneficiind de o echipa completa compusa din chirurgi plasticieni, medici anestezisti si asistente, si de o dotare de exceptie, clinica Silhouette va ofera o gama larga de servicii: Plastie mamara de reducere si ascensiune, Mamoplastie de ascensionare, Mamoplastie de augmentare ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Expres Pizza Srl
Domeniul principal: Alimente/Bauturi » Fast-Food [ Tip firma: Producator ]
Expres Pizza - pe gustul tau !!! Pizza traditionala pe vatra cu lemne. Livrare gratuita la domiciliu, zona limitata. La 2 pizza comandate facem cinste cu o bere (doza 0, 5l), o coca cola (pet 0, 5l) sau la comenzi mai mari de 50 lei ai o reducere de 10%. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ECOTERM ENGINEERING SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta IMM -uri [ Tip firma: Producator ]
Firma de cercetare cu capital privat romanesc 100%. Obiect de activitate cercetare aplicata in domeniul energie - mediu. Elaboreaza studii pentru cresterea eficientei energetice si reducerea poluarii. Elaboreaza documentatia aferenta proiectelor din programele europene, precum ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. UMERASE SER-VIZ S.R.L.
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Accesorii [ Tip firma: Producator ]
Suntem o firma producatoare de umerase infiintata in Campina.Societatea livreaza prompt si eficient orice cantitate de umerase intr-o gama larga de modele si culori.Umerasele se pot inscriptiona si pot avea placute personalizate.In functie de cantitate se face reducere.Deviza firmei ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
Queen Beta Ltd.
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Service [ Tip firma: Producator ]
Queen ├četa Ltd. was founded in 1998 with a view to developing anti-cracking solutions in order to minimize software piracy. We develop advanced techniques to reduce the risk of unlicensed usage of software products and improve their protection. Our solutions are designed for ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
ASMED-SN srl
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Medicina naturista [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Hepatite Virale - Brevete Tratamente Hepatite Virale - Brevete Tratamente Diabet Tip II - Brevete Reducere Colesterol Seric - Brevete Reducere Trigliceride Serice - Brevete Reducere Lipide Serice - brevete Tratament Sindrom Metabolic - ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Maramures
 Prezentare firma
S.C. JUMICON S.R.L.
S.C. JUMICON S.R.L. va ofera: Jaluzele verticale Pret de la 35 Ron mp (T.V.A. este de 0%) in functie de materialul textil ales. Pretul include sina, materialul textil, masuratorile, transportul si montajul. Se executa la comanda orice dimensiuni.Pentru comenzi mai mari de 1500 Ron oferim ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Galati
 Prezentare firma
ALTERNATIVE DEVELOPMENT S.R.L
Located in Bucharest, Romania, AltDev is able to provide telecom, datacom, medical, automotive software design, development, testing, support, training or on-site implementation offering its expertise ... »
Activitate firma: embedded - software - software design
Light Member 11 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ICS Net SRL
Punem la dispozitia companiilor solutii IT avansate destinate companiilor, pentru eficientizarea activitatii, reducerea costurilor si sporirea productivitatii. Specialistii nostri va asigura servicii de proiectare, cablare si service pentru retele de comunicatii LAN, WAN, VPN-uri, ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Albion Group
IDEALCOVER Sistemul revolutionar al acoperisului pentru piscine de cea mai inalta calitate. IDEALCOVER O tehnologie complet noua mareste calitatea si reduce pretul. Am creat o noua tehnologie care ne face posibila producerea unei cantitati mai mari de produse cu cheltuieli ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Alba
 Prezentare firma
esoteris
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Edituri [ Tip firma: Producator ]
Editura Esoteris va ofera prin libraria online carti din domeniile: stiintele oculte, mistere, extrasenzorial, medicina astrala, texte sacre, initiere, astrologie, numerologie, tarot, magie, vise, vindecare spirituala, comunicari astrale, divinatii, initiere hermetica.Comenzile mai mari beneficiaza ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
Wimaxxed Expert S.R.L.
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Administrare retele [ Tip firma: Prestator de servicii ]
hosting si email pentru compania dumneavoastra; - Proiectare, implementare si mentenanta de legaturi VPN intre sediile dumneavoastra; - Implementarea de solutii Voice over IP pentru reducerea considerabila a costurilor de comunicatie. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC DEMILUX PROD SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Marketing Direct [ Tip firma: Intermediar ]
Ofer parteneriat pentru distribuirea unui catalizator de carburanti sub forma de tableta pe teritoriul Romaniei! Un produs NOU PE PIATA fara concurenta care merita incercat ! Efecte: Ardere completa a combustibilului - reducerea noxelor 50-70% -consum mai mic ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Hunedoara
 Prezentare firma
Prestige Design S.R.L.
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Creatie publicitara [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Prestige Design introduce un nou tip de publicitate in IASI si anume - publicitatea prin carti de vizita gratuite si carduri de reducere. - Astfel, poti sa faci publicitate produsului tau sau afacerii tale prin intermediul display-urilor amplasate in locatii cu trafic foarte ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
Scanrom Solutions SRL
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Energie neconventionala [ Tip firma: Distribuitor ]
ScanRom Solutions SRL este importator direct al produselor Thermia AB si Trebema AB fabricate in Suedia. Ne propunem promovarea pe piata romaneasca a produselor fiabile, ecologice, caracterizate prin calitate, simplitate, siguranta in exploatare, avand ca principal scop reducerea ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
Societatea Romana De Cancer
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Medicina generala [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Infiintare: 1993 Misiune: Eliminarea cancerului ca problema majora de sanatate publica in Romania, prin reducerea mortalitatii, morbiditatii si suferintelor produse de cancer. Serviciile oferite de Societate sunt asigurate in exclusivitate de voluntari coordonati de directorul ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC EKONOLED SRL
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Becuri, tuburi cu neon, lampi [ Tip firma: Importator ]
standardelor, inclusiv IEC 62471 pentru a va proteja sanatatea Va rugam vizitati site-ul EKONOLED pentru fundamentarea motivelor expuse. Misiunea firmei noastre este de a furniza surse de ... »
Activitate firma: corp de iluminat LED - lampa LED de calitate - bec led de lux
Light Member 14 ani
Locatie: Covasna
 Prezentare firma
401 companii / 17 pagini
25 companii pe pagina.

"reducere" in Produse Hot - 62196 Rezultat(e)