Inscrie firma »

Furnizori niva

SC Flant Grup SRL
(mandrine, pensete, universale, bacuri, varfuri centrare, menghine MU, bride, prisme, platou magnetic, divizoare) instrumente de masura (sublere, micrometre, ceasuri comparatoare, lere, calibre, ... »
Activitate firma: Scule antiex - Patura protectie sudura - Cheie dinamometrica
Silver Member 13 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
Sc.Tibgal Servimpex Srl
Domeniul principal: Masini/Piese » Automobile [ Tip firma: Importator ]
Improt si distributie piese auto Lada, Lada Niva, si toata gama de consumabile pentru autoturismele din import filtre, sistemul de franare, telescoape elemente de directie etc. cu ... »
Activitate firma: Lada - Niva - 4x4
Light Member 17 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC D&M Topografie SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Cadastru / Expertize [ Tip firma: Producator ]
D&M Topografie distribuie statii totale, nivele automate, nivele laser, teodolite, alte echipamente si accesorii topografice. ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
IntelliCAD Service
Oferta IntelliCAD Service cuprinde statii totale topografice, nivele, nivele laser, teodolite, alte echipamente si accesorii topografice, software CAD, GIS si solutii GPS ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Lance Software
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Comert Electronic [ Tip firma: Prestator de servicii ]
SC LANCE SOFTWARE SRL este un furnizor de solutii software pentru toate tipurile de companii din tara si strainatate. Suntem specializati in dezvoltare de sofware in INTERNET si INTRANET pe aplicatii cu arhitecturi client - server pe 3 sau pe mai multe nivele, pentru Windows, Unix ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
VEKTOR TECHNOLOGY
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Consultanti [ Tip firma: Prestator de servicii ]
suntem o comanie romano- franceza ce are ca obiect de activitate proiectarea la cele mai inalte nivele calitative a constructiilor civile si industriale. Deasemeni, asiguram prin intermediul colaboratorilor nostri studii geotehnic, ridicari topografice , expertizarea constructiilor ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC KANATA IMPEX SRL
Unici importatori ale produselor marca Tensator UK.Aceste produse sunt destinate ghidarii populatiei in instititiile publice, aeroporturi, banci, hoteluri...Deasemenea si diverse sisteme si panouri publicitare toate sub aceasi marca.Comercializam pahare de unica folosinta din hartie cerata produse ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. NEW CHANCE IMPEX S.R.L.
Domeniul principal: Turism/Sport/Divertisment » Altele [ Tip firma: Intermediar ]
Operatiuni de export-import, preponderent cu tari africane (Maroc si orice Tara din Africa de Vest). Garantia unor relatii personale la nivele foarte inalte in toate aceste tari, experienta de peste 10 ani in afaceri derulate cu tarile din Africa de Vest (Coasta de Fildes, Ghana, ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
rus expedition
Domeniul principal: Transporturi » Depozite [ Tip firma: Prestator de servicii ]
ofer servicii de logistica , distributie sau inchiriez spatiu de depozitare , compus din 1000 mp spatiu depozit dotat cu rafturi pe 5 nivele , si cu mijloace de ridicat moderne , 2 rampe mobile auto si una CFR , spatiu de birouri in suprafata de 100 mp , mobilate , utilitati ( apa , ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
AUTOMATION TOTAL SOLUTIONS
Gama noastra de echipamente acopera practic toate nivele unei bucle complete de automatizare, de la traductoarele si senzorii care masoara parametrii specificati, trecand prin procesarea electronica a semnalelor provenite de la acestea, si pana la elementele de executie care asigura ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Racemi
Domeniul principal: Masini/Piese » Componente [ Tip firma: Producator ]
patrati, pe doua nivele, devenind astfel unul dintre cele mai mari magazine de profil din orasul Iasi. Pe parcurs, sociatatea pune in comercializare piese auto Daewoo, dupa care initiaza si dezvolta un nou sector, destinat pieselor auto import, toata gama de autoturisme, ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
NO LIMITS PARTNER
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Agentii de publicitate [ Tip firma: Producator ]
cinematografice cu cele ale cascadoriei. Toti iubim lumea filmului . Numai cu noi poti avea acum propria ta experienta de acest gen. In acest joc, tu poti fi eroul care prin calitatile sale personale poate depasi diferite nivele de dificultate, de-a lungul unei zile de ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Grand Hotel Ceahlau Piatra Neamt
Grand Hotel Ceahlau dispune pe 11 nivele de 244 de locuri in 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP, toate spatiile fiind dotate cu echipamente corespunzatoare cerintelor de confort din hotelurile internationale de aceasta categorie. Restaurantul ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Neamt
 Prezentare firma
sc mercur sa
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Centre Comerciale [ Tip firma: Prestator de servicii ]
MERCUR - cel mai mare si elegant centru comercial din Oltenia - inseamna calitate, noutate, surpriza ! Centrul Comercial MERCUR ofera clientilor sai o gama extinsa de produse si servicii intr-o locatie moderna si spatioasa. Situat chiar in centrul municipiului Craiova ( Piata Prefecturii), MERCUR ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
PASTEL PRINT
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Agentii publicitate [ Tip firma: Producator ]
din perioada respectiva) Va asteptam sa ne testatati capacitatea si noul stil de abordare al acestei activitati care va aduce un nou look documentelor Companiei Dvs. Pentru sugestii sau consultanta in domeniu nu ezitati sa ma contactati, scopul nostru este sa atingem noi nivele ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
vocalNET SRL
sau de la 10/100Mbit la tehnologia gigabit, alegerea protocolului de rutare, analiza, proiectare, si suport pentru o solutie completa de securizare date. Securitatea datelor este analizata, proiectata si implementata pe mai multe nivele. - Mentenanta: Monitorizarea proactiva a ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Senior Software Agency
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Software aplicatii diverse [ Tip firma: Producator ]
-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) si multi-valuta (reevaluari multiple). Solutia standard ofera posibilitatea efectuarii de analize pe bugete si centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, unelte speciale de analiza si rapoarte precum si facilitati de export a ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC MULTIPLUS CONSULTING SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Managementul calitatii [ Tip firma: Prestator de servicii ]
prin instruire si scolarizare pe nivele ierarhice, a documentatiei sistemului de management al calitatii - pregatirea personalului cu competente In realizarea auditului intern - auditarea si evaluarea pregatirii pentru certificare - reprezentarea pentru obtinerea certificarii In ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC NIVALCONE PREST CONSTRUCT SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Arhitectura [ Tip firma: Producator ]
LUCRARI DE CONSTRUCTII A CLADIRILOR REZIDENTIALE SI NEREZIDNETIALE CAEN: 4120, AMENAJARI INTERIOARE, AMENAJARI EXTERIOARE, ... »
Activitate firma: NIVA - NIVA - NIVA
Buyer Member 10 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
ASOCIATIA DE LOCATARI
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Administrari Imobile [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Asociatia de proprietari administreaza si intretine bunurile unui bloc turn cu 10 nivele si 88 apartamente totalizand aproximativ 250 suflete. ... »
Activitate firma: bun platnic
Buyer Member 12 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
NB Trading 93 SRL
Importator si distribuitor de aparatura topografica si de santier printre care : APARATE -teodolite optice -teodolite electronice -nivele optice automate -nivele laser cu calare automata sau manuala -roti pentri masurat distantele -disto lasere -detector ... »
Buyer Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Conetas SRL
Conetas srl are ca obiect de activitate: - proiectare si executie instalatii electrice, sanitare, termice; -comercializare si montaj echipamente afernte instalatiilor executate, elemente de ... »
Activitate firma: instalatii electrice termice si sanitare - elemente de automatizare - sisteme de masurare si contorizare fluide
Buyer Member 13 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
Facadesign Engineering and Development srl
Firma noastra comercializeza aparatura topografica si de santier, in specific: nivele optice si laser, teodolite clasice si electronice, statii totale, jaloane, prisme si accesorii, asiguram service specializat in garanzie si fara garanzie. ... »
Buyer Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Viner Kft.
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Articole de igiena si infrumusetare [ Tip firma: Engrosist ]
We are an wholesalers company in Hungary! We trade with chemicals, detergents, shower gel, like Ariel, Persil, Nivea, Fa, Dove, Domestos, Pampers, Cif, Clin, Milka, Nescafe, Tchibo, ... »
Activitate firma: Ariel - Lenor - Pampers
Buyer Member 10 ani
Locatie: Alba
 Prezentare firma
SC ACA - DEMIA Group SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Altele [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Aca Demia Group este prima societate din Romania specializata in efectuarea de cursuri particulare/meditatii la domiciliul elevului si stagii intensive pentru toate disciplinele prevazute in programa ... »
Activitate firma: Meditatii - Profesor - GMat
Buyer Member 10 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
82 companii / 4 pagini
25 companii pe pagina.

"niva" in Produse Hot - 25992 Rezultat(e)