Inscrie firma »

Furnizori indicatoare

AUTO AGENCY S.R.L.
Domeniul principal: Masini/Piese » Automobile [ Tip firma: Intermediar ]
Vanzari de autovehicule second-hand din stoc sau la comanda, import Germania. Finantare leasing, calculul indicatorilor, incheierea formalitatilor vamale, omologare si inmatriculare, incheiere RCA si Casco. ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
Microtec Impex S.R.L
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Aparate de Masura si Control [ Tip firma: Producator ]
productia de aparatura de masura si control pentru procese industriale: termometru digital prtabil, indicatoare/regulatoare digitale uni si multicanal pentru temperatura, presiune, umiditate relativa, cantariri industriale, sisteme de monitorizare si reglare parametrii procese ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
eTRANS
Domeniul principal: Transporturi » Case expeditie [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Bursa transporturi, rezervari online, forum, director web, restrictii rutiere, targuri si expozitii, mica publicitate, oferte/cereri de munca, noul cod rutier, indicatoare rutiere, taxe si accize, dictionar auto, catalog auto ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
ROTAREXIM SA
Domeniul principal: Birotica/Papeterie » Tipizate [ Tip firma: Producator ]
(planse pentru cabinete scolare specializate, panografie educational didactica, cadrane educationale) indicatoare rutiere, avertizoare. ... »
Activitate firma: drapel - tipografie - print
Light Member 15 ani
Locatie: Valcea
 Prezentare firma  Prezentare video
SC LABEL SIGN SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Agentii publicitate [ Tip firma: Producator ]
Signalectica internationala, signalectica hoteliera, plachete indicatoare, placi de avertizare pentru protectia muncii, firme exterioare cu litere 3D din bronz, alama, inox, PVC si polistiren vopsit, ecusoane, embleme, insigne din ABS sau policromie cu sau fara rasina, obiecte ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Casa Bogadi
Domeniul principal: Turism/Sport/Divertisment » Pensiuni / Vile [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Pensiunea Casa BOGADI se afla situata in municipiul Vatra Dornei, la aproximativ 1 km de centrul statiunii (15 - 20 min de mers pe jos). Daca sositi cu masina dinspre Suceava sau Bistrita trebuie sa ... »
Activitate firma: vatra dornei - cazare vatra dornei - pensiune vatra dornei
Light Member 16 ani
Locatie: Suceava
 Prezentare firma
SC Tres Factory SRL
Domeniul principal: Transporturi » Autovehicule si Automobile [ Tip firma: Producator ]
Solutii de management si monitorizare flote auto prin GPS cu indicarea exacta a rutelor si consumului de combustibil. LUPA GPS va permite stocarea si consultarea tuturor ... »
Activitate firma: consum combustibil - localizare auto - monitorizare flote utilaje
Light Member 14 ani
Locatie: Arges
 Prezentare firma
Syscom 02
Firma Syscom 02 distribuie si produce echipamente de automatizare si control industrial: Analizoare (de retea etc), Carbometre, Circuite integrate, Convertizoare de tensiune si curent sau de semnale de proces, Debitmetre, Echipamente de nivel, Echipamente pentru energetica, Encodere, ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
KEY SOFT
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Baze de date [ Tip firma: Producator ]
, automatizarea proceselor, grafice si rapoarte, cashflow, indicatori economico-financiari, business intelligence, recunoastere caractere (OCR - OmniPage, Nuance, ScanSoft). ... »
Activitate firma: aplicatii software - baze de date - solutii software pentru management
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
gapet international srl
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Betoane si agregate [ Tip firma: Producator ]
, genunchere, prosoape, lavete - articole de unica folosinta - articole de electrosecuritate - indicatoare de securitate in speranta unei posibile colaborarii va multumesc anticipat ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Redwine
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Branding [ Tip firma: Prestator de servicii ]
; - Design de brand (logo, carti de vizita, ecusoane, plicuri, foi cu antet, brosuri, cataloage, stampile, uniforme, masini, cladiri, signalistica, design ambalaj, design web, etc.); - Management de brand (manual de brand, implementare interna, supervizare campanii de advertising, evaluare ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ELECTROMAGNETICA S.A.
si dulapuri de distributie - Relee electronice si electromecanice - Redresoare cu comanda numerica B. Telecomunicatii - Echipamente si accesorii pentru retea - Terminale telefonice - Echipamente de electroalimentare - Containere C. Subansamble Auto - Relee electronice de semnalizare - Relee ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Thales Cont SRL
financiar-contabila si administrativa a societatii ; -verificarea si evaluarea sistemelor de control interne finalizate in indicarea unor solutii optime si eficiente pentru imbunatatirea sistemului organizatoric al societatii; Societatea noastra va ajuta sa masurati eficacitatea ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
BIBUS SES
, furtune, tuburi, filtre tur si retur pentru ulei, apa, aer, filtre medie/inalta presiune, simple sau duplex, unitati de filtrare offline, analizoare contaminare ulei, indicatoare colmatare, pompe pentru lichide corozive si pulberi, pompe de apa menajera si reziduala, suflante de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
S.C. ATAC MEDIA NEW ADVERTISING S.R.L.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Agentii publicitate [ Tip firma: Producator ]
2000 mm, la standarde internationale. - DECALCOMANIE, procedeu folosit în industria ceramicii, portelanului si a sticlei. - INDICATOARE DE PROTECÞIA MUNCII ªI INDICATOARE RUTIERE, cu respectarea ultimelor norme în vigoare. - EXECUÞII PANOURI RECLAMA : Firme ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Arges
 Prezentare firma
S.C. Paradise Group S.R.L.
situatiei economice a unitatii administrativ-teritoriale in care clientul isi desfasoara activitatea si la analiza indicatorilor statistici de interes in domeniul de activitate al clientului. --------------------------------------------------------------------------------SC ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
MARINA C. IONUT PERSOANA FIZICA
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta constructii [ Tip firma: Producator ]
cu parcurgerea urmatoarelor etape:- antemasuratoarea pentru lucrari de constructii montaj pe baza indicatoarelor existente sau a articolelor de deviz nou create;- elaborarea necesarului de resurse (materiale, manopera, utilaje de mecanizare, mijloace auto-transport, transport ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Dambovita
 Prezentare firma
SC Figero Consulting SRL
recomandate; * definirea instrumentelor de evaluare: indicatori, grile, etc. Executive & Professional Search (Recrutare de Personal) Prin produsele specializate pentru resurse umane oferim clientilor nostri solutii complete si asistenta in implementarea acestora ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
Vanguard
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Brokeraj [ Tip firma: Prestator de servicii ]
clientilor si contribuie la educarea investitionala a celor interesati. SCURT ISTORIC 1994 - Se infiinteaza Vanguard - una dintre primele companii de brokeraj din Romania autorizata de CNVM. 1996 - Prima familie de indici bursieri din Romania - VAB (Vanguard Bucuresti) cu ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. TOP GEL PROD S.R.L.
de clienti si o evolutie pozitiva a principalilor indicatori economico-financiari, ocupand in prezent locul doi in topul producatorilor de inghetata (MEMRB 2005), avand o cota de piata de aproximativ 12%. Ca urmare a consolidarii pozitiei pe piata si dezvoltarii activitatii, ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SC CASA ANDREEA SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta juridica [ Tip firma: Prestator de servicii ]
luminosi, palmieri luminosi, imitatii foc de artificii electrice; produsele sunt confectionate din elementi metalici, cu sistem de iluminare cu leduri si imita exceptional elementele aratate mai sus. Foarte potrivite pentru amenajari sali, parcuri, etc. Pentru detalii contactati-ne la datele de ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Arad
 Prezentare firma
ARC PROMO SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Design [ Tip firma: Producator ]
putina rabdare sa aflati ce oferim si, cine stie, va vom starni interesul. Specialitatea casei este organizarea de evenimente, „preparate” cu retetele si ingredientele noastre, dupa gustul si indicatiile dumneavoastra. Va oferim de asemenea si cosmeticele necesare pentru a ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
G&Security agency
G&Security Agency produce si comercializeaza toata gama de indicatoare de securitate destinate constructiilor civile si industriale in conformitate cu Directiva Comunitatii ... »
Activitate firma: indicatoare - semne si indicatoare - indicatoare de securitate
Buyer Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. DRUMALEX SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari santier [ Tip firma: Producator ]
comercializam: indicatoare rutiere reflectorizante, oglinzi rutiere, stalpisori blocare acces, limitatoare de viteza, parapet din plastic alb/rosu, , New jERSEY', balize, bariere ... »
Activitate firma: indicatoare rutiere - indicatoare - semnalizare
Buyer Member 16 ani
Locatie: Valcea
 Prezentare firma  Prezentare video
SC Tehno Semnal SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Drumuri si Poduri [ Tip firma: Intermediar ]
SC Tehno Semnal incerca sa contribuie la imbunatatirea sigurantei circulatiei pe drumurile publice, sa aduca semnalizarea rutiera la standarde Europene prin popularizarea acestor semne si materiale ... »
Activitate firma: indicatoare rutiere
Buyer Member 14 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
192 companii / 8 pagini
25 companii pe pagina.

"indicatoare" in Produse Hot - 133134 Rezultat(e)