Inscrie firma »
 

Prezentare SC CASA ANDREEA SRL

Societatea noastra este unic importator si distribuitor, pe teritoriul Romaniei, al produselor gonflabile PROMOBILE.
Asa cum observati din oferta noastra de produse, putem oferi o serie intreaga si diversificata de produse gonflabile, utilizabile in activitati recreative ale copiilor si nu numai. Suprafata mare de expunere ofera un spatiu mare de publicitate (se pot inscriptiona inca din faza de fabicatie sau ulterior). Produsele se pot utiliza pentru:
- crearea unui mic parc de distractie mobil, prin folosirea unui tobogan, a unui \'bouncer\' (tarc pentru sarituri) si chiar a unui \'climbing\' (perete de catarat).
- organizarea de concursuri, festivaluri, etc., prin folosirea acelor \'arcuri\' la \'start\' si \'finish\', foarte utile pentru reclama sponsorilor si/ sau a unor corturi ori standuri gonflabile;
- reclama; toate produsele au suprafata mare de expunere foarte potrivita pentru reclama sponsorilor; de asemenea acei \'sky dancer\'- asemnatori unor oameni- pot fi \'imbracati\' (confectionati) in culorile sponsorului si inscriptionati;
- dotarea unor sali de sport cu echipament gonflabil care ofera o mai mare securitate copiilor (posibilitatile reduse de accidentare le permit efectuarea in siguranta a oricaror exercitii si stimuleaza activitatea sportiva si de miscare a acestora); se pot utilize atat in sali cat si in afara lor.
Avantajele folosirii acestor produse sunt:
1.Mobilitatea: produsele se pot muta din loc in loc fara probleme, ele se strang si se instaleaza rapid (maxim cateva minute), fiind foarte potrivite pentru orice fel de campanii de promovare.
2.Siguranta: sunt garantate pentru 12 luni de la data fabricatiei, avand si ustensile si produse pentru eventuale reparatii dupa perioada de garantie; riscul de accident al copiilor este foarte mic (chiar inexistent).
3. Atractivitate: suprafetele mari, in culori vii si posibilitate inscriptionarilor tematice (Party, Clovn, Zoo, etc.) si/ sau cu denumiri ori embleme ale diferitilor sponzori (eventuale suprafete de reclama).
Produsele se livreaza pe baza de comanda, din stoc (3-4 saptamani) sau la comanda speciala a clientului (1-2 luni, in functie de complexitatea comenzii). Ele vin ambalate in saci tip \'rucsac\', foarte usor de transportat, avand si instalatia de aer, lumina (daca e cazul) si accesoriile pentru eventualele reparatii.
NOU!
Acum vindem si \\\"sky dancer\\\", produse optime pentru reclama si marketing.
NOU!
Acum vindem si ornamente luminoase: pomi luminosi, palmieri luminosi, imitatii foc de artificii electrice; produsele sunt confectionate din elementi metalici, cu sistem de iluminare cu leduri si imita exceptional elementele aratate mai sus. Foarte potrivite pentru amenajari sali, parcuri, etc.
Pentru detalii contactati-ne la datele de contact indicate in antet.

PREZENTARE SC CASA ANDREEA SRL
LIGHT
MEMBER
SC CASA ANDREEA SRL
9 516 accesari
Persoana de contact: Maier Daniel
Adresa postala: Magurele, nr.26
Localitate: Arad, Arad
Telefon: click aici 0740831313
Fax: 0257.463275
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta juridica

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CASA ANDREEA SRL

Produse gonflabile-afacere inedita, profitabila, cu investitii minimeProduse gonflabile-afacere inedita, profitabila, cu investitii minime
Produse gonflabile-afacere inedita, profitabila, c...
Societatea mea importa si distribuie produse gonflabile ca: tobogane gonflabile, "tarcuri" pentru sarituri-gonflabile, ...
SC CASA ANDREEA SRL ESTE INSCRISA IN