Inscrie firma »
 

Prezentare Info Eureshop

Fie ca produceti sau importati electronice sau electrocasnice, bijuterii sau cosmetice, jucarii sau mobila, lenjerie sau suplimenete nutritive, imbracaminte sau incaltaminte etc., putem deveni distribuitor si partener al dvs. si astfel sa avem o colaborare pe termen lung plina de succese.
"Canal Teleshop" este primul post TV din Romania specializat in vanzarea directa in maniera teleshopping. Canalul nostru va putea fi receptionat de majoritatea posesorilor de cablu la cele mai inalte standarde de calitate a imaginii.
Este cunoscut faptul c� vanzarile prin acest canal de distributie ating cote impresionante, astfel ca nu este ceva neobisnuit ca intr-o jumatate de ora sa se vanda circa 400 de produse sau ca cifra de afaceri a unei companii sa creasca pana la 180%.
Stim ca principalul obstacol al promovarii si/sau vanzarii produselor prin intermediul televiziunii o reprezinta costurile prohobitive pe care le implica inchirierea de air time.
Prin "Canal Teleshop" aveti posibilitatea de a va face publicitate gratuit la nivel national prin cel mai puternic canal media - televiziunea, dar mai ales ca produsele dvs. s� fie cunoscute si cumparate direct in intreaga tara.
PREZENTARE Info Eureshop
LIGHT
MEMBER
Info Eureshop
3 397 accesari
Persoana de contact: Tanas Stanciu
Adresa postala: Levantica 40
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 326 74 47
Fax: 021 326 74 46
Website:

Categorie principala:
Educatie/Training/Media » TV

ULTIMELE PRODUSE ALE INFO EURESHOP

Oferta firmei Info Eureshop nu contine nici un produs sau serviciu
INFO EURESHOP ESTE INSCRISA IN