Inscrie firma »

Furnizori analize

AVANGARDE PR AGENCY
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Agentii publicitate [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Campanii de imagine Consultanta si organizare deevenimente : targuri, congrese, simpozioane, lansari de firme si produse, conferinte de presa, training-uri, team-building-uri, cocktail-uri, ... »
Activitate firma: campanii de imagine - consultanta si organizare de evenimente - productie publicitara
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Spencer Financial, LLC
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Brokeraj [ Tip firma: Prestator de servicii ]
organizata pentru a se adapta in mod flexibil cerintelor specializate si individuale ale tuturor tipurilor de traderi. Puternica noastra platforma de tranzactionare online ofera o conexiune fara precedent la piata valutara (FOREX), la care se adauga unelte sofisticate de tranzactionare, ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Altele
 Prezentare firma
Data Invest SRL
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Software aplicatii diverse [ Tip firma: Producator ]
Geografice (GIS) ºi dezvoltarea de aplicaþii specifice, la solicitarea clienþilor. Data Invest oferã un rãspuns concret cererii de soluþii software GIS, de integrare a bazelor de date cu informaþii vizuale (hãrþi, schiþe, fotografii), pe baza cãrora se pot realiza ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
Mentor Counseling
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Traininguri diverse [ Tip firma: Producator ]
Misiunea noastra este de a aduce excelenta in dezvoltarea personala si profesionala!Suntem o firma de servicii psihologice al carei scop este de a promova psihologia bazata pe dovezi stiintifice folosind un instrumentar validat empiric. Serviciile noastre de consiliere si evaluare, training si ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
PR&Communication Consulting
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Public Relations [ Tip firma: Producator ]
si experienta noastra, impreuna cu o abordare individualizata PR & Communication Consulting deschide calea spre atingerea obiectivelor afacerii dvs.Serviciile pe care le oferim sunt diverse si individualizate:-Public relations & public affairs -Servicii de comunicare: corporativa, ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Strategic Consult srl
(implica analiza climatului socio-profesional din cadrul organizatiei) √ EVALUAREA PERFORMANTELOR (consta in aprecierea gradului in care angajatii isi indeplinesc responsabilitatile de serviciu; este un excelent instrument de feedback, un foarte bun instrument de management, ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Mark Pharmaceutics
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Medicamente [ Tip firma: Producator ]
de producþie se desfãºoarã respectând strategiile de calitate ale companiei, înglobate în proceduri operative standard, iar personalul specializat vegheazã la asigurarea calitãþii pe parcursul fluxurilor tehnologice, începând cu achiziþia materiilor prime, pânã la eliberarea ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
SC La Consulenza SRL
Studiilor de Piata, studii de fezabilitate, documentatii financiare (analiza firmelor) - asistenta in negocierea contractelor economice - domeniul resurselor umane (studii de ... »
Activitate firma: Consultanta fonduri structurale - Planuri de afaceri - studii de piata
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
clandal servicii de consultanta si contabilitate srl
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Contabilitate [ Tip firma: Producator ]
de analize economico-financiare a activitatii economice a societatilor comerciale ; ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. RESURS CONSULT S.R.L.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta resurse umane [ Tip firma: Producator ]
activ in consultanta pentru angajatori. Scopul nostru este de a ajuta angajatorii sa analizeze si sa ridice nivelul contributiei angajatiilor. Investitia in capitalul uman duce la bunastare atat pentru individ cat si pentru societate. Relatiile cu oamenii din jur sunt o ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
S.C. TRIEURODATA S.R.L.
alfanumerice, logo, coduri de bare etc) Portofoliu de servicii - Analiza si Dezvoltare solutie (AD) - Implementare si Punere in Functiune (IPF) - Instruire (I) - Service in Garantie si PostGarantie (SG si SPG) De ce Trieurodata? 1. Experienta in ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
s.c. L I L Structural Design s.r.l.
si ingineri). Proiectare / proiectare asistata in constructii (birou proiectare constructii / birou de proiectare pentru constructii): proiectare generala (arhitectura, rezistenta, instalatii, ... »
Activitate firma: proiectare constructii - hale industriale - birou proiectare
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma  Prezentare video
ROAL Consulting SRL
.Administrarea personalului - inregistrarea firmelor nou infiintate la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti; - realizarea analizelor diagnostic pe segmentul resurselor umane; - incheierea si inregistrarea contractelor individuale de munca la Inspectoratul Teritorial de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. EVALEX S.A.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Audit [ Tip firma: Prestator de servicii ]
contabilitatii, consultanta fiscala; Asistenta pe parcursul controlului contabilitatii de catre organisme abilitate in scopul determinarii sumelor datorate cu orice titlu Consultanta pentru ... »
Activitate firma: audit - contabilitate - consultanta
Light Member 16 ani
Locatie: Mures
 Prezentare firma
CENTRUL DE CONSULTANTA SI MANAGEMENT AL INFORMATIILOR PENTRU IMM-URI AL CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV
de prognozã, strategii de vanzari, studii si strategii de marketing, analizã concurenþialã, studii privind reacþia consumatorilor) elaborarea de planuri de afaceri, studii de fezabilitate, studii de marketing servicii de diagnostic financiar ºi ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
HOVAL ROMANIA
utilizatorilor finali garantia unei investitii optime, care sa se regaseasca in economiile realizate in consumul de combustibil, piese de schimb si manopera de intretinere. O caracteristica Grupului Hoval este consultanta tehnica si service-ul de calitate presonalizat de care se bucura orice ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Lightway Software SRL
. Printre acestea amintim integrarea aplicatiilor cu sisteme de tip legacy, cresterea fezabilitatii si performantelor aplicatiilor, conceperea arhitecturii si chiar implementare propriu zisa. In faza de design si arhictura ne concentram cu preponderenta pe analiza riscurilor si ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
NO LIMITS PARTNER
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Agentii de publicitate [ Tip firma: Producator ]
unica si se desfasoara dupa un scenariu scris pentru compania ta in functie de necesitatile evenimentului sau lansarii de produs sau campanie pe care vrei sa o organizezi. BTL - organizari de evenimente, targuri si expozitii (standuri), sampling, prezentari, promotii, hostess, ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
International Job Consulting
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Recrutare si Plasare Personal [ Tip firma: Producator ]
Compania noastra ofera servicii complete de HR. Iti stam la dispozitie cu servicii precum: - recrutarea de personal (clasica sau orientata) - evaluarile de personal (psihologica, aptitudinala) - managementul performantelor, - analiza muncii - sisteme de salarizare - ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
PROF ACTIV HR SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Resurse Umane [ Tip firma: Producator ]
PERSONALULUI; elaborarea si implementarea sistemului de salarizare; elaborarea organigramei si a regulamentului intern; inventarierea personalului; analiza, evaluarea si proiectarea posturilor; dezvoltarea personalului; adoptarea si implementarea strategiei adecvate de resurse ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
MARCOSER SRL
Domeniul principal: Agricultura/Animale » Afaceri agricole [ Tip firma: Distribuitor ]
, compania noastra organizeaza periodic simpozioane de prezentare a celor mai noi produse si tehnologii din domeniul legumiculturii. CERCETARE-DEZVOLTARE IN LEGUMICULTURA: SC MARCOSER SRL dispune ... »
Activitate firma: seminte de legume - ingrasaminte - tomate
Light Member 15 ani
Locatie: Galati
 Prezentare firma
Ranta & Ranta Standard Audit SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Altele [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Ranta & Ranta Standard Audit, cabinet de audit financiar si servicii de asistenta, analiza si consultanta financiar-contabila constituit in Martie 2005, isi propune sa se consacre pe piata romaneasca a serviciilor profesionale de profil printr-o pozitionare de piata inteligenta, de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
TEMENOS ROMANIA
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Freeware / Shareware [ Tip firma: Distribuitor ]
- Centru de dezvoltare software la comanda, in conformitate cu specificatiile clientului, incluzand: - analiza, specificatii, programare, interfete, conversie, testare, scolarizare, implementare, mentenanta si suport pentru aplicatii; - Gama completa de servicii pentru ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
EJOT ROMANIA
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Altele [ Tip firma: Producator ]
concepute solutiile individuale si specifice cerute de catre clienti.EJOT ROMANIA acorda consultanta personala si individuala pentru arhitecti si specialisti din domeniul prelucrarii, analizare atenta a problematicii, supravegherea si indrumarea permanenta pe santier. Onorarea la ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Arges
 Prezentare firma
Julsoft Group
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Baze de date [ Tip firma: Prestator de servicii ]
cerintelor pietei din Romania. Caracteristicile principale, comune tuturor solutiilor informatice ale Julsoft Group sunt: - integrare; - modularitate; - personalizari si dezvoltari la cheie; - fiabilitate si mentenanta. Inca de la inceput, accentul a fost pus pe activitatile de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
653 companii / 27 pagini
25 companii pe pagina.

"analize" in Produse Hot - 10588 Rezultat(e)