Produse din Faina, gris si paste fainoase - Galati
Produse si Oferte din Faina, gris si paste fainoase - Galati
Faina din seminte de canepa, Certificata Ecologic
Faina ecologica de canepa nu contine gluten si constituie o sursa bogata de substante nutritive datorita continutului ridicat de 29% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali. Continutul de fibra al fainii de canepa este mai mare de 50%, depasind continutul celorlalte tipuri de faina ... »
Faina ecologica de canepa nu contine gluten si constituie o sursa bogata de substante nutritive datorita continutului ridicat de 29% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali. Continutul de fibra al fainii de canepa este mai mare de 50%, depasind continutul celorlalte tipuri de faina ... »
Tarate ovaz
Caracteristici: Fibrele ajuta la eliminarea grasimilor si zaharurilor in exces. Au indice glicemic redus, ajuta la reglarea nivelului de colesterol si a glicemiei. Actiune: C onsumul regulat de tarate de ovaz are un efect benefic asupra colonului Utilizare: Contine tarate de ovaz ... »
Caracteristici: Fibrele ajuta la eliminarea grasimilor si zaharurilor in exces. Au indice glicemic redus, ajuta la reglarea nivelului de colesterol si a glicemiei. Actiune: C onsumul regulat de tarate de ovaz are un efect benefic asupra colonului Utilizare: Contine tarate de ovaz ... »
Tarate de grau mare
Caracteristici: Contine tarate de grau. Contine gluten. Actiune: Emolient, laxativ, nutritiv Utilizare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. ... »
Caracteristici: Contine tarate de grau. Contine gluten. Actiune: Emolient, laxativ, nutritiv Utilizare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. ... »
Tarate de grau fina
Caracteristici: Contine tarate de grau. Contine gluten. Actiune: �Emolient, laxativ, nutritiv Utilizare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. ... »
Caracteristici: Contine tarate de grau. Contine gluten. Actiune: �Emolient, laxativ, nutritiv Utilizare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. ... »
Tagliatelle bio Semola
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Spirelli bio din orez (100%)
Ingrediente: Orez (100, 00%). Tara de origin italia Descriere: Alternativa libera de gluten pentru alergici. Nu se folosesc ingrediente cu gluten, separarea de ingrediente anexe asigura un produs liber de gluten. Intrebuintare: Paste fine, care se pot combina cu toate sosurile. ... »
Ingrediente: Orez (100, 00%). Tara de origin italia Descriere: Alternativa libera de gluten pentru alergici. Nu se folosesc ingrediente cu gluten, separarea de ingrediente anexe asigura un produs liber de gluten. Intrebuintare: Paste fine, care se pot combina cu toate sosurile. ... »
Spaghetti bio din orez (100%)
Ingrediente: � Orez (100, 00%). Descriere: Alternativa libera de gluten pentru alergici. Nu se folosesc ingrediente cu gluten, separarea de ingrediente anexe asigura un produs liber de gluten. Intrebuintare: Paste fine, care se pot combina cu toate sosurile. ... »
Ingrediente: � Orez (100, 00%). Descriere: Alternativa libera de gluten pentru alergici. Nu se folosesc ingrediente cu gluten, separarea de ingrediente anexe asigura un produs liber de gluten. Intrebuintare: Paste fine, care se pot combina cu toate sosurile. ... »
Penne spelta Semola (100% spelta)
Ingrediente: Gris de spelta macinat. Descriere: Calitate deosebit de buna pentru fiert din cauza unui spelta dur, in comparatie cu spelta normal care este folosit de obicei. Intrebuintare: Pentru sosuri diferite, pentru sufleuri. ... »
Ingrediente: Gris de spelta macinat. Descriere: Calitate deosebit de buna pentru fiert din cauza unui spelta dur, in comparatie cu spelta normal care este folosit de obicei. Intrebuintare: Pentru sosuri diferite, pentru sufleuri. ... »
Penne Semola bio
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Penne bio spelta integral (100% spelta)
Ingrediente: Gris de spelta. Descriere: Pasta fara ou in calitate curata de spelta, cu un gust fin. Intrebuintare: Se poate combina cu diverse sosuri. ... »
Ingrediente: Gris de spelta. Descriere: Pasta fara ou in calitate curata de spelta, cu un gust fin. Intrebuintare: Se poate combina cu diverse sosuri. ... »
Paste bio amestec, Semola
Ingrediente: Gris de grau dur macinat, praf de rosii, sfecla rosie praf, praf de spanac, . Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Cornmulete colorate, atractiv pentru salata de fidea. ... »
Ingrediente: Gris de grau dur macinat, praf de rosii, sfecla rosie praf, praf de spanac, . Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Cornmulete colorate, atractiv pentru salata de fidea. ... »
Macaroane Semola, bio
Ingrediente: Gris de grau dur macinat bio. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Ingrediente: Gris de grau dur macinat bio. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Lasagne bio, Semola
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Fidea supa litere colorate, bio, Semola
Ingrediente: Gris de grau dur macinat, pudra de rosii, pudra de sfecla rosie, pudra de spanac. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Ingrediente: Gris de grau dur macinat, pudra de rosii, pudra de sfecla rosie, pudra de spanac. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Fidea bio, lata, Semola
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. � Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Ingrediente: Gris de grau dur macinat. � Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Farfalle Semola bio
Paste bio din gris macinat Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Paste bio din gris macinat Ingrediente: Gris de grau dur macinat. Descriere: Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se preteaza la orice sos. ... »
Faina semi-integrala de grau
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de grau. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Utilizare: Faina de grau poate fi utilizata pentru paine, turte si produse ... »
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de grau. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Utilizare: Faina de grau poate fi utilizata pentru paine, turte si produse ... »
Faina integrala de secara
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de secara. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Cantitate: 500gr / 1kg Utilizare: Faina de secara poate fi utilizata ... »
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de secara. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Cantitate: 500gr / 1kg Utilizare: Faina de secara poate fi utilizata ... »
Faina integrala de orez
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Cantitate: 500gr / 1k g. Utilizare: Faina de orez poate fi utilizata ... »
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Cantitate: 500gr / 1k g. Utilizare: Faina de orez poate fi utilizata ... »
Faina de naut
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de naut. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Cantitate: 500gr / 1kg � Utilizare: Faina de naut poate fi utilizata ... »
Caracteristici: Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de naut. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Cantitate: 500gr / 1kg � Utilizare: Faina de naut poate fi utilizata ... »
Faina bio din samburi de roscove
Lianti bio Ingrediente: Samanta de roscov Descriere: Poate fi amestecata la cald sau rece, lianti liberi de colesterina si purina, saraci in natriu, neutru la gust. Intrebuintare: Pentru ingrosarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor si inghetatelor. ... »
Lianti bio Ingrediente: Samanta de roscov Descriere: Poate fi amestecata la cald sau rece, lianti liberi de colesterina si purina, saraci in natriu, neutru la gust. Intrebuintare: Pentru ingrosarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor si inghetatelor. ... »
Digesta Cremogen
Caracteristici: �Contine Digesta " produs vegetal instant din porumb. Actiune: Inlocuieste oul. Utilizare: �Produs vegetal instant din porumb, ce poate fi folosit la preparate de maioneze vegetale (fara ou), sosuri, budinci, creme desert, dandu-le o savoare deosebita. Recomandarea SOLARIS: ... »
Caracteristici: �Contine Digesta " produs vegetal instant din porumb. Actiune: Inlocuieste oul. Utilizare: �Produs vegetal instant din porumb, ce poate fi folosit la preparate de maioneze vegetale (fara ou), sosuri, budinci, creme desert, dandu-le o savoare deosebita. Recomandarea SOLARIS: ... »
Corallini bio spelta Semola (100% spelta)
Ingrediente: Gris de spelta macinat. Descriere: Calitate deosebit de buna pentru fiert din cauza unui spelta dur, in comparatie cu spelta normal care este folosit de obicei. Intrebuintare: Se combina bine cu orice fel de sosuri. ... »
Ingrediente: Gris de spelta macinat. Descriere: Calitate deosebit de buna pentru fiert din cauza unui spelta dur, in comparatie cu spelta normal care este folosit de obicei. Intrebuintare: Se combina bine cu orice fel de sosuri. ... »
Faina alba tip 650 ,patiserie , etc.
S.C. TERPIPROD , producator morarit ( moara de grau ) produce si livreaza faina tip 650 , faina patiserie , faina intermediara si alte tipuri de faina in functie de cerinte. S.C. TERPIPROD este interesata de firme de distributie pentru livrare faina. ... »
S.C. TERPIPROD , producator morarit ( moara de grau ) produce si livreaza faina tip 650 , faina patiserie , faina intermediara si alte tipuri de faina in functie de cerinte. S.C. TERPIPROD este interesata de firme de distributie pentru livrare faina. ... »
24 Produse / 1 pagini
Produse recomandate
a - b Alba
|
Altele
|
Arad
|
Arges
|
Bacau
|
Bihor
|
Bistrita-Nasaud
|
Botosani
|
Braila
|
Brasov
|
Bucuresti
|
Buzau
|
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele