Inscrie firma »

ACOPERIRE CU TEFLON TIGAE GRILL

Data adaugarii: 21 Mar 2024
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Apr 2024
Pret: negociabil
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Alimente/Bauturi
Persona Contact:
Echipa Prompt-Cover
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Acoperire cu Teflon tigae grill

Asiguram servicii de acoperire cu Teflon pentru produse de serie cum ar fi: tigai de prajit, tigae tip griil, cratite, tigae pentru clatite, vase ce se utilizeaza la cuptor pentru coacere sau alte produse pentru gatit unde avem nevoie de proprietati antilipire.
Acoperirea cu Teflon pentru tigae tip grill este o necesitate deoarece in procesul de prajire este indicat sa nu folosim ulei si in acest caz este necesar ca grill-ul sa fie acoperit cu Teflon. Chiar daca este din inox, fonta, aluminiu turnat in cochilie sau aluminiu injectat. Datorita acoperiri cu Teflon valoarea tigai tip grill creste atat ca prêt cat si ca utilitate, datorita proprietatile antilipire ale acoperiri cu Teflon.
Forma si materialul din care este confectionata o tigaie tip grill este foarte importanta dar fara acoperirea cu Teflon antilipire – non-stick aceasta nu are aceeasi valore comerciala. Nici utilitatea ei in gospodarie, casa fiecarei familii sau in restaurante nu va fi aceeasi fara acoperirea cu Teflon de calitate care sai asigure proprietatile antilipire necesare. Pentru un gatit sanatos trebue sa folosim cat mai putin ulei pentru a evita prajirea produsului si a obtine un gust al produsului preparat si nu un gust al uleiului prajit.
Realizam servicii de acoperire cu Teflon tigae tip grill utilizand tehnologie de ultima generatie ce asigura calite superioara pentru acoperirea cu Teflon.
Pentru operatia de acoperire cu Teflon pentru toate produsele acoperite cu Teflon asiguram pregatirea de suprafata folosind tehnologia si materialele ce se impun pentru acest proces.
Acoperirea cu Teflon se realizeaza cu materiale de cea mai inalta calitate utilizand corect tehnologia si respectand normele de aplicare pentru tipul de Teflon folosit.
Acoperirile cu teflon aplicate de noi au certificari si agreement la nivel mondial pentru utilizarea in industria alimentara.
Am acoperit si acoperim cu teflon tigai tip grill, tigai de prajit, cratite, tigai pentru clatite si alte tipuri de tigai si cratite pentru firme cu prestigiu in domeniul de productiei de vase de gatit.
Ceaunul in care facem mamaliga daca este acoperit cu teflon nu face coaja, aproape ca nu trebue spalat.
Vasele pentru gatit acoperite cu Teflon de catre noi sunt distribuite de marile brand-uri ce au un rol important in acest domeniu.
Asteptam sa ne contactati pentru acoperire cu teflon tigae grill sau orice tip de vas pentru gatit acolo unde aveti problem cu lipirea produsului de vas.
*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
PREZENTARE SC Prompt-Cover SRL
de 14 ani SC Prompt-Cover SRL
 
Persoana de contact: Echipa Prompt-Cover
Adresa postala: B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Localitate: Focsani, Vrancea
Telefon: click aici +4 0722 365 967/+4 0721 549 467
Contact Yahoo Messenger:
Fax: +40 237 216 143
Website:

Activitate firma: acoperiri cu teflon - teflon coatings - teflon