Inscrie firma »
 

Prezentare FORWARD

THE JOURNEY
Acest pachet cuprinde trei traininguri axate pe domeniul comunicarii si relationarii interumane.
\\\"The Journey\\\" este un modul de training-uri de comunicare, o calatorie catre propriul succes, care dezvolta capacitatea fiecaruia de a transmite si decoda mesaje constiente si inconstiente in timpul tranzactiilor umane.
\\\"First Step\\\" prezinta primii pasi in comunicare. Acest training ajuta la dezvoltarea unor abilitati care va vor permite sa comunicati mai productiv si sa fiti mai eficienti la locul de munca dar si pe plan personal.
\\\"The Path\\\" este calea de urmat atunci cand comunicarea efectiva are nevoie de maiestrie. Comunicarea este foarte importanta in toate aspectele vietii noastre de aceea dobandirea acestei aptitudini este esentiala in dezvoltarea relatiilor de calitate.
\\\"Mauna\\\" inseamna tacere si autodisciplina in sanscrita.
Suntem posesorii unei energii uriase denumita PHYSIS pe care, in momentul in care ne dam voie sa o manifestam in comunicare, oamenii nu pot decat sa admire. Daca doresti sa fii admirat pentru modul original de a comunica te astept sa participi cu curaj la acest training despre puterea tacerii si autodisciplina.
THE TREASURE
Echipele sunt adevarata comoara a organizatiilor, iar descoperirea lor, desi provocatoare, isi merita toate eforturile.
The Key
Acest prim training pe care vi-l propunem este astfel conceput incat sa sprijine echipele in a da grai ideilor lor, in rezolvarea problemelor cu care se confrunta, in crearea de planuri de viitor pe directia dezvoltarii, in stabilirea unei viziuni comune, a unei misiuni si a unor obiective si in intercunoasterea membrilor, prin discutii, sedinte de grup, aplicatii tematice, jocuri de rol si stabilirea de obiective.
\\\"The Quest\\\" condenseaza elementele definitorii ale echipei intr-o serie de experiente outdoor, menite sa le exemplifice. Prin acest program situam analiza echipei la un nivel implicit, focusul trecand pe procesul de descoperire. Aplicatiile abordeaza aceleasi teme de baza (identitate, stadialitate, roluri in echipa, cultura), ghidand participantii intr-un proces de invatare bazat pe experimentare.
\\\"The Limit\\\" este o experienta inedita in viata oricarei echipe. Cuvantul cheie pentru a caracteriza acest training este \\\"extrem\\\". Va propunem un program exclusiv outdoor, de maxima eficienta in exemplificarea principalelor concepte legate de echipa.
THE CHAIN
Pentru ca in fiecare zi dorim sa avem succes in tot ceea ce facem, de ce sa nu fim noi cei care sa facem succesul sa se intample?
\\\"The Cube\\\" este parte a acestui pachet si consta in initierea, planificarea si managementul proiectelor, ofera instrumente care, aplicate in mod corect, pot crea un proiect de succes.
\\\"The Grid\\\" se opreste asupra celor doua mari provocari ale secolului 21 - managementul timpului si al stresului. Pregnanta celor doua aspecte a crescut simtitor in ultima vreme, odata cu sporirea si diversificarea solicitarilor cu care omul modern se confrunta.
\\\"The Sphere\\\" abordeaza eficienta si eficacitatea personala in contextul particular al leadershipului. Eficienta in acest domeniu revendica masuri aparte, radical diferite celor care au marcat secolul 20. Va propunem un nou mod de a privi stilul de conducere, un mod original si adaptat nu doar prezentului, ci in special viitorului pe care il preconizam.
PREZENTARE FORWARD
LIGHT
MEMBER
FORWARD
1 192 accesari
Persoana de contact: Cristina Bercea
Adresa postala: str. Randunelelor, nr. 11
Localitate: Timisoara, Bucuresti
Telefon: click aici 0729165987
Fax: 0256218467
Website:

Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Furnizori Educatie/Training-uri/Media

ULTIMELE PRODUSE ALE FORWARD

Oferta firmei FORWARD nu contine nici un produs sau serviciu