Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Departamentul Solutii IT al SMG GROUP este format din specialisti in domeniul comunicatiilor de date, securitatii, integrarii de aplicatii si sisteme de operare eterogene. Echipa beneficiaza de expertiza indelungata in lucrul cu diferite tipuri de echipamente si produse.
Noi oferim suport tehnic pentru toate etapele din ciclul de viata al unei solutii: planificare, proiectare, implementare si administrare.
Suntem constienti de problemele care pot apare pe neasteptate, astfel incat oferim posibilitatea rezolvarii acestora si clientilor care nu beneficiaza de un acord de Service Level Agreement. Serviciul de suport tehnic este directionat spre remedierea punctuala a defectiunilor aparute, fara a modifica structura, continutul sau destinatia elementelor componente ale sistemului informatic existent.
 Facem toate eforturile pentru a mentine nivelul ridicat de satisfactie al clientilor prin acest suport tehnic, constienti fiind ca aceasta este prima sansa de a ne dovedi capabilitatile si profesionalismul.
Noi oferim servicii profesionale si solutii de inalta performanta, bazate pe tehnologiile Microsoft, Novell, Linux si Unix, construite pe platforme IBM, HP, Cisco, SUN, Allied Telesyn. Tinta noastra este sa creem un mediu de lucru omogen, integrand cele mai bune produse existente pe piata la momentul actual.
 
Datorita evolutiilor rapide si continue de pe piata IT&C, am ales sa ramanem echidistanti fata de toti producatorii de echipamente, pentru a putea recomanda solutia care ofera cel mai bun raport performanta/pret pentru fiecare client in parte.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
1 582 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Administrare servere

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SMG GROUP SRL

Oferta firmei Sc SMG GROUP SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC SMG GROUP SRL ESTE INSCRISA IN