Inscrie firma »
 

Prezentare GPS-ROMANIA

Companie ce are ca obiect de activitate conceperea, comercializarea, instalarea unor echipamente performante ce folosesc tehnologie GPS (Global Positioning System), GSM si GPRS-( Nou in Romania ), pentru monitorizarea in timp real a autovehiculelor.
Oferim solutii complete de MANAGEMENT AL FLOTELOR- Monitorizarea, vizualizarea tuturor datelor autovehiculului:Localizare, foaie de parcurs , distanta parcursa, timp,km efectuati, vizualizarea datelor privind stilul de conducere al soferului:viteza, acceleratie, frana.
Toate datele se transmit de la echipament prin GPRS, catre un server central, iar apoi se pot vizualiza de dv sau de persoanele autorizate de dv, prin internet.
Clienti:DHL Romania, Group4Falk - transportatori de valori.(Pana in prezent 130 de masini in toata tara)
Oferim si servicii de monitorizare a autovehiculelor personale, servicii de dispecerat operational 24/24h.Pentru autovehiculele personale oferim 2 tipuri de echipamente de protectie:
1. GPS ALARM- este un echipament de protectie ce foloseste tehnologie GPS, ce permite localizarea autovehiculului. Este dotat cu senzori de perimetru interior, tractare, usa, sabotaj, functie de panica, functie de ajutor, telecomanda -dezarmare prin cod pin.Notificarile asupra alarmarilor se fac, in prima faza prin transmiterea automata (deci in momentul declansarii), a unui sms, ce va anunta de evenimentul aparut, pe telefonul dv mobil, dupa care veti fi apelat de personalul unui dispecerat special instruit, pentru a va informa asupra evenimentului, iar in caz de furt, acesta poate merge pana la oprirea mororului autovehiculului.
2. GPS-NAVIGATOR- are aceleeasi functii ca echipamentul GPS-ALARM, diferenta este ca acestui echipament ii atasam un PocketPc (Palmtop), de ultima generatie, ce permite vizualizarea, programarea, memorarea traseului dv, in timp real, pe harti digitale detaliate (la nivel de strada).Astfel veti putea stii in orice moment unde sunteti si va va fi mai usor sa ajungeti la destinatie.
PocketPc-urile au functii multiple, iar unele modele sunt dotate cu telefon si camera foto/video-Singuri importatori in Romania a acestui model-Q-TEK 2020
Clienti: Peste 500 de abonati in toata tara.
PREZENTARE GPS-ROMANIA
LIGHT
MEMBER
GPS-ROMANIA
6 136 accesari
Persoana de contact:
Adresa postala: Calea Seban Voda nr. 31-31A
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0745772066
Fax: 021-3357544
Categorie principala:
Masini/Piese » Automobile

ULTIMELE PRODUSE ALE GPS-ROMANIA

Oferta firmei GPS-ROMANIA nu contine nici un produs sau serviciu