Inscrie firma »
 

Prezentare H****************

Fondata in 1993, Hard Industry s-a impus pe piata ca una dintre cele mai dinamice firme distribuitoare de materiale pentru constructii si finisaje din judetul Vrancea.

In decursul celor 13 ani care au trecut de la infiintare, Hard Industry s-a dezvoltat continuu ajungand astazi la un numar de 81 de angajati, trei depozite si patru magazine in Vrancea si un depozit in Tecuci, o echipa de profesionisti cu o experienta si pregatire dobandite in acest domeniu.

Oferta de produse a Hard Industry s-a diversificat ajungand in prezent la peste 11.000 de produse din categoria materialelor pentru constructii si finisaje, obiectelor sanitare si instalatiilor, a sistemelor din aluminiu si PVC pentru tamplarie, a sculelor electrice si a utilajelor pentru constructii.

Acestei vaste oferte i se adauga servicii complementare: consiliere pre si post-vanzare, transportul gratuit al materialelor, service pentru reparatii scule electrice Bosch si Stihl, sectia de colorare tencuieli decorative si vopsele de dispersie, echipa de montaj invelitori si ferestre.

Segmentele de clienti vizate sunt constructorii, mici meseriasi si mai ales consumatorul final, dar acordam atentie si proiectelor mari. Pentru ca oferta noastra sa ajunga in cel mai scurt timp la clientii finali, am consolidat reteaua de vanzare Hard Industry destinata exclusiv lor si, in plus, am dezvoltat o retea de 85 de distribuitori in intreg judetul Vrancea.

Nume importante in productia materialelor pentru constructii, finisaje si scule electrice ni s-au alaturat pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de serviciile cele mai inalte calitativ: Rigips, Dufa, Balkan, Baumit, Bosch, Wienerberger, Bramac, Valrom, Austrotherm, Isomat etc

Relatiile de parteneriat ale Hard Industry sunt bazate pe angajare pe termen lung, incredere si corectitudine. Eforturile noastre sunt indreptate catre satisfacerea optima a nevoilor clientilor. Seriozitatea, responsabilitatea si orientarea spre performanta sunt directiile de actiune ale firmei.
PREZENTARE H****************
MEMBRU
GRATUIT
H****************
3 164 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Materiale de constructii

ULTIMELE PRODUSE ALE HARD INDUSTRY SRL

Invelitori si AcoperisuriInvelitori si Acoperisuri
Invelitori si acoperisuri
Lindab Bramac Tegola Tondach ...