Inscrie firma »
 

Prezentare b*****************

Xprint
Ticket -
organizeaza campanii publicitare avand drept scop tiparirea de machete, sigle, mesaje pentru promovarea imaginii, produselor, promotiilor, serviciilor pe bonurile fiscale utilizate in retele de supermarketuri, hypermarketuri in toata Romania.




Campania XPRINT TICKET, instaleaza, valideaza si dezvolta conceptul de reclama pe spatele bonului fiscal din supermarketuri si hipermarketuri.
Adresandu-se unui numar impresionant de persoane, bonurile de casa reprezinta un vector de comunicare pentru companiile care aleg acest tip de publicitate.Va oferim posibilitatea de a folosi aceste spatii publicitare pentru a va mari numarul de clienti, a fideliza clientela existenta sau pur si simplu pentru a promova/imbunatati imaginea companiei.
Conform legislatiei romane, clientul are obligatia de asolicita bonul de casa aferent cumparaturilor facute, fapt ce confera o probabilitate de de 90% ca acesta sa observe reclamele de pe verso-ul bonului.
Pe piata locala se observa un trend crescator al preferintelor romanilor cu privire la realizarea cumparaturilor din marile centre comerciale astfel ca in viitor mesajele ce pot ajunge la clint vor creste semnificativ.
XPRINT TICKET este prezent in toate resedintele de oras din Romania, prin colaborarea cu marile centre comerciale, supermarketuri, marketuri astfel ca veti beneficia de urmatoarele avantaje:
-expunere imediata
-campanii sustinute de mare tiraj
-flexibilitate
-exclusivitate
-asistenta si consultanta pentru campanii
-optiuni de plata
-monitorizare
PREZENTARE b*****************
MEMBRU
GRATUIT
b*****************
1 123 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
b*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Publicitate out-door

ULTIMELE PRODUSE ALE BIADY DISTRIBUTION

Oferta firmei biady distribution nu contine nici un produs sau serviciu
BIADY DISTRIBUTION ESTE INSCRISA IN