Inscrie firma »
Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown

Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown

Tip produs: Software | Jocuri PC
 

Prezentare Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown

Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown este un Modern Tactical Shooter, ce are un gameplay bine gandit, un storyline captivant si o grafica buna. Jocul contine un set de misiuni cu un grad de dificultate ridicat si cu obiective secundare. Au fost introduse noi arme iar cele vechi au fost imbunatatite. Modul multi-player a suferit si el cateva modificari, acum jucatorii putand sa joace in moduri diferite: Adversarial si Cooperative.

Sistem operare: Windows 98 / XP / Me / NT

--------------------------------------------------------------------------------------. <!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->

Tom Clancy�s Rainbow Six: Lockdown

.

O noua zi � o noua amenintare terorista.

Desi pentru o vreme indelungata jucatorii pe PC a seriei "Rainbow Six" cunosc aceste jocuri ca pe niste shootere tactice ultra-hardcore, tranzitia acesteia la console a facut formula mult mai accesibila. "Lockdown", ultimul titlu al seriei, se apropie mai mult de stilul arcade, si, desi inca e un adevarat shooter de calitate, va lasa fanii cu intrebarea daca nu cumva producatorul s-a indepartat cam mult de la ideea originala.

Desigur, nu suntem obtuzi si suntem in stare sa suportam o schimbare, asa ca "Lockdown" se poate dovedi a fi cu adevarat distractiv. In acest joc vei intra iar in vesta anti-glont al lui Domingo "Ding" Chavez, comandantul unei echipe de soldati extrem de bine antrenati in misiuni de commando. In afara de Chavez, vor aparea si alte fete cunoscute, precum cea a lui Eddie Price, a tragatorului de elita Dieter Weber si a lui Louis Loiselle.

Jocul incepe cu furtul unui virus ilegal si mortal, care poate curata intregi populatii civile in cateva minute. Cele 14 campanii din "Lockdown" te vor duce peste tot in lume si te vei angaja in operatiuni speciale precum vanarea teroristilor sau eliberarea ostaticilor, dar, in esenta, asta inseamna ca vei naviga printr-o multime de cladiri ucigand o gramada de dusmani.

Ca si in celelalte jocuri ale seriei "Rainbow Six", va trebui sa golesti camere intregi, insemnand ca vei descoperi o multime de usi incuiate, ceea ce inseamna ca le poti ordona coechipierilor sa se adune la usa si sa patrunda inauntru eliminand tot ce misca. Daca vei avea echipamentul necesar, vei putea sparge usile cu explozibili si vei putea arunca grenade inauntru. Desigur, situatiile in care aliatii tai sunt cei mai eficienti sunt zonele deschise, insa uneori vor parea cu adevarat incompetenti si le va lua o vesnicie sa elimine un dusman expus. Totodata, si adversarii sunt destul de inteligenti, astfel ca uneori se vor lua dupa zgomote pentru a patrunde in camera unde se afla echipa ta si, in acelasi timp, se va pune la adapost pentru protectie maxima.

Versiunea Xbox a lui "Lockdown" include un aparat cu un senzor de batai de inima, care usureaza foarte mult jocul, aratandu-ti pozitia exacta a dusmanilor si a ostaticilor din spatele unor pereti. Desigur, acest mod e limitat de curentul din baterii, insa tot reuseste sa elimine tensiunea necunoscutului de dupa o usa incuiata, va adauga la sentimentul de arcade si iti va permite sa alergi de colo, colo, cu degetul pe tragaci.

O alta mare modificare la campania single-player este ca in cateva misiuni il vei controla pe tragatorul de elita, Dieter Weber, si vei participa la trageri ca in galerie, pe masura ce ii vei acoperi pe cei din echipa de interventie. Precizia tragerilor vor conta mai tarziu, pentru ca daca ii aperi bine pe coechipieri sansele de a termina misiunea se maresc. Aceste misiuni cu tragatorul de elita schimba ritmul jocului, mai ales cand trebuie sa identifici rapid pe adversarul care are un lansator de grenade ce ii arunca in aer pe toti din echipa ta.

 Modul multi-player este cu adevarat exceptional, datorita modului cooperativ split screen, cu ajutorul catuia poti juca atat misiunile din single player cat si vanatori de teroristi. De asemenea vei putea sa joci si cooperativ online cu inca 3 jucatori.

"Rainbow Six: Lockdown" nu te dezamageste nici in prezentare, mai ales ca introducerile in misiunile noi sunt realizate cu ajutorul unor slide-uri animate cu o voce narata in paralel. Apoi vei putea sa iti alegi armele pe care le vei avea in misiune.

Cu siguranta, "Lockdown" iti va rapi multe ore de joc, mai ales in modul multi-player care e destul de frenetic si de distractiv pe cat te-ai astepta de la un asemenea joc, mai ales in cazul in care joci cooperativ cu prietenii.

..

Platforma: DVD-ROM;

PREZENTARE T***************
MEMBRU
GRATUIT
T***************
3 803 287 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin - online - comert

PRODUSE ASEMANATOARE CU TOM CLANCY'S RAINBOW SIX LOCKDOWN

Rainbow Six 4 Lockdown PS2Rainbow Six 4 Lockdown PS2
Rainbow Six 4 Lockdown PS2
In Lockdown, interpretezi un personaj pe nume Domingo "Ding" Chavez, care trebuie sa indeplineasca 16 misiuni, ...
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas XB360Tom Clancy's Rainbow Six Vegas XB360
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas XB360
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas este un Modern Tactical Shooter, in care jucatorul interpreteaza rolul lui Logan Keller, ...
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Rainbow Six: Vegas 2 (Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2) este un tactical shooter game,?disponibil pe platformele PC, ...
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 PS3Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 PS3
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 PS3
Rainbow Six: Vegas 2 (Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2) este un tactical shooter game?care foloseste motorul Unreal ...
Tom Clancy's Rainbow Six VegasTom Clancy's Rainbow Six Vegas
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
Ultima versiune a seriei Tom Clancy's Rainbow Six isi are actiunea in orasul cazinourilor. Teroristii au pus mana pe Las ...
Rainbow Six 3 Raven ShieldRainbow Six 3 Raven Shield
Rainbow Six 3 Raven Shield
Tom Clancy's Rainbow Six 3 Raven Shield este un Modern Tactical Shooter. Jocul ofera posibilitatea de a controla un grup ...
Rainbow Six III: Ravenshield GoldRainbow Six III: Ravenshield Gold
Rainbow Six III: Ravenshield Gold
Tom Clancy's Rainbow Six 3 Raven Shield Gold contine Raven Shield + Atena Sword (Add-On). Jocurile fac parte din ...
Tom Clancy's HAWX PS3Tom Clancy's HAWX PS3
Tom Clancy's HAWX PS3
 Tom Clancy's HAWX este un nou joc dezvoltat de Ubisoft Romania pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. .HAWX este un ...
Operation Flashpoint GOTYOperation Flashpoint GOTY
Operation Flashpoint GOTY
Operation Flashpoint: Game of the Year Edition, contine jocul plus cele 3 add-on-uri: Operation FlashpointOperation ...

TOM CLANCY'S RAINBOW SIX LOCKDOWN ESTE LISTAT IN: