Inscrie firma »

mireille jacquardisse pro

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare mireille jacquardisse pro

Suntem o echipa tanara, deschisa inovatiei insa si cu simt traditional , reunita intr-o agentie publicitara si care ar fi onorata de o posibila colaborare cu dumneavoastra.
Iata ce putem realiza:

Produse personalizate: agende, cataloage, calendare, mape, foi antet, carti vizita, pliante, afise, brosuri, etichete, autocolante, pungi, ecusoane, legitimatii, chibrituri, sepci, brichete, ceasuri, umbrele, scrumiere, placute gravate, trofee, sticle si cutii de protocol, dulciuri personalizate, fanioane, steaguri nationale, steaguri personalizate, copertine, parasolare, baloane, replici la scara marita/micsorata a produselor dumneavoastra, dansatori gonflabili, sfere gonflabile, bannere, puzzle personalizat, aranjamente florale speciale, inscriptionari auto si textile, reclame luminoase si multe alte obiecte de acest fel in forma, cromatica, textura si dimensiunile dorite de dumneavoastra.

Organizam, de asemenea, actiuni complete de sampling, cu cei mai buni sampleri ce pot avea, la cererea dumneavoastra, costumatii specifice .

Monitorizare media. Informatiile ce strabat circuitele media, legate de subiectele dumneavoastra de interes, culese cu atentie si rigurozitate, organizate intr-un format accesibil sosesc la dumneavoastra in cel mai scurt timp, pe suportul ales .


Organizare evenimente: Doriti o petrecere mica in cadrul firmei sau aniversarea de anvergura a unui eveniment intr-o locatie aleasa de dumneavoastra sau sugerata de noi? Va deschideti un nou magazin sau inaugurati o cladire ? Lansati un nou produs si doriti sa va invitati clientii importanti intr-o ambianta calduroasa, tratandu-i in cel mai placut mod? Doriti sa dati o fata noua, in concordanta cu spiritul Pastelui, Craciunului, Anului Nou, Dragobetelor, magazinului, sediului sau a altor locatii? Doriti sa organizati un simpozion, un seminar , un festival, o expozitie sau un eveniment cultural? Noi facem totul pentru dumneavoastra: va gasim furnizori, va decoram interiorul ales, va realizam programul evenimentului, va contactam si incercam sa asiguram cele mai bune conditii de participare invitatilor dumneavoastra tratand cu seriozitate fiecare detaliu asfel incat imaginea companiei dumneavoastra sa se consolideze iar ocazia sa ramana ca un eveniment deosebit si onorant in amintirea invitatilor .

Organizam si petreceri particulare: zile de nastere, aniversari speciale, logodne, petreceri ale burlacilor, casatorii, petreceri de Revelion, petreceri de Craciun, la domiciliul dumneavoastra sau in localul dorit.
Va multumim pentru atentia acordata si asteptam sa va cunoastem!
PREZENTARE mireille jacquardisse pro
LIGHT
MEMBER
mireille jacquardisse pro
6 317 accesari
Persoana de contact:
Adresa postala: str. anastasie panu,nr 8,bl a12,et2,ap 9,sector 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0722983735
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Utilitati publice

ULTIMELE PRODUSE ALE MIREILLE JACQUARDISSE PRO

Colindatori de sarbatoriColindatori de sarbatori
Colindatori de sarbatori
-grup vocal, pe patru voci. -putem alcatui repertoriul in functie de dorintele dumneavoastra(doar piese traditionale ...
Agende personalizateAgende personalizate
Agende personalizate
Agenda Style - fila policromie perzonalizare firma - copertile din imitatie piele (burete) - nedatata - interior ...