Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Mixer digital Allen&Heath SQ-7, 48 canale/ 33 faders/ 6 layers

Mixer digital Allen&Heath SQ-7, 48 canale/ 33 faders/ 6 layers

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Allen & Heath
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Mixer digital Allen&Heath SQ-7, 48 canale/ 33 faders/ 6 layers

Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta


Allen&Heat SQ-7 este consola emblematica cu 33 fadere din seria SQ, propulsata de motorul revolutionar XCVI FPGA de 96 kHz Allen & Heath. Creat pentru a excela in scenarii exigente precum AV, evenimente corporate, productii live si case de cult, SQ-7 ofera o calitate originala de inalta rezolutie cu latenta ultra-scazuta de sub 0,7ms. Consola are 32 de preamplificatoare exceptionale incluse, plus 8 motoare FX stereo cu canale de return stereo dedicate si acces la biblioteca RackExtra FX. SQ este o alegere perfecta pentru setupurile cu monitorizare in-ear, oferind 12 mixuri stereo (configurabile ca grupuri sau auxuri), in timp ce Automatic Mic Mixing o face o alegere excelenta pentru conferinte, panel talks si multe altele.


Procesare puternica - SQ vine echipat cu toate procesarile de care aveti nevoie pentru a crea mixajul perfect. Fiecare dintre cele 48 de intrari are HPF, o poarta super-rapida cu sidechain si filtru, un egalizator parametric muzical cu 4 benzi si un compresor Peak/RMS pentru controlul si modelarea nivelurilor si a tranzientilor. Mixurile au atat un egalizator parametric cat si unul grafic cu 28 de benzi, impreuna cu un compresor ca standard, toate gata de a fi comutate atunci cand este necesar. Nucleul XCVI permite chiar ca fiecare compresor din SQ sa aiba propria cale paralela, fara griji legate de faza sau coerenta.


RackExtra FX - SQ este inarmat cu 8 motoare FX stereo si vine complet cu libraria RackExtra, cu emulatii ale legendarelor reverberatii clasice, reverberatii gated, intarzieri, modulatoare si multe altele. De asemenea, fiecare motor are propriul sau retur stereo dedicat, astfel incat nu este nevoie sa folositi niciunul dintre cele 48 de canale de intrare.


Procesare DEEP - Arhitectura de procesare DEEP de la SQ permite proprietarilor sa aleaga manual emulari de compresoare si preamplificatoare de tip boutique pentru a se potrivi stilului si nevoilor lor. Plugin-urile DEEP pot fi incorporate direct in intrarile si canalele de mixaj ale mixerului, toate acestea fara a adauga latenta sistemului sau complicatii de configurare.







Extensibil cu pana la 48 de microfoane - SQ dispune de toate intrarile/iesirile de la bord de care aveti nevoie pentru functionarea autonoma. Multumita portului sau inteligent SLink, SQ poate fi extins pana la un total de 48 de intrari microfonice prin intermediul unei familii de expansoare de 96kHz si 48kHz pentru rack si cutii de scena (de exemplu, AB168, AR2412, AR84 si DX168), ceea ce il face o solutie flexibila, mix \'n\' match, pentru proprietarii altor sisteme digitale Allen & Heath. De asemenea, puteti conecta SQ-ul dvs. direct la un alt SQ sau chiar la un sistem dLive.










Experienta de mixaj - Cu fiecare design nou, echipa Allen & Heath se straduie sa se apropie de experienta de mixare suprema. Tabloul de bord SQ este centrat in jurul unui touch screean capacitiv de inalta rezolutie de 7\", incadrat de o serie de encodere luminoase si de inalta aderenta, pentru a crea un amestec intuitiv si integrat de feedback vizual clar si control imediat, practic. Canalele si mixajele pot fi glisate pe orice banda, cu denumire personalizata si coduri pe afisajele benzilor de culori, permitand construirea unui mediu de mixaj care sa reflecte propriul flux de lucru. Fiecare banda dispune de sistemul patentat de masurare a canalelor Chromatic, care ofera o indicatie a nivelului datorita LED-urilor cu luminozitate si culoare variabile.





















Construit pentru rezistenta


Pentru ca mediul live poate fi dificil pentru echipamente - pentru SQ s-a conceput cel mai dur regim de testare si retestare de pana acum. De la sasiul sau cu 3 niveluri, complet metalic, pana la bara de lumini din aluminiu extrudat, SQ are o rezistenta si o rigiditate extraordinara care stau la baza aspectului sau placut.











Dante, Waves, MADI si multe altele











SQ este piesa centrala a unui ecosistem in crestere de aplicatii, expansoare, retele audio, mixere personale si multe altele, permitandu-va sa va conectati, sa va adaptati si sa va extindeti dupa pofta inimii. De asemenea, este compatibil cu principalele standarde de retea audio - adaugati o placa de retea audio, cum ar fi Dante sau Waves, la portul I/O al SQ si sunteti gata sa va integrati cu sistemele instalate, sa oferiti o divizare digitala FoH / Monitor si multe altele.











AMM avansat











Mixerele automate avansate de microfoane (AMM) ale SQ fac din acesta o alegere naturala pentru mixarea conferintelor, a discutiilor in grup si a emisiunilor TV. De asemenea, acestea sunt complet integrate in mixer, fara latenta suplimentara, astfel incat nu este nevoie sa directionati sunetul catre un rack DSP intern sau un sistem de plugin-uri externe. Doua AMM-uri de 24 de canale complet independente pot fi utilizate pentru doua zone sau pot fi combinate intr-un singur AMM de 48 de canale pentru evenimente mai mari.










Inregistrare multitrack flexibila


SQ-Drive integrat permite capturarea rapida si usoara a unei inregistrari multitrack sau stereo de 96 kHz a spectacolului direct pe o cheie sau unitate USB. Fara configurare software, fara probleme legate de driverele placii de sunet si fara laptop suplimentar pe care sa il aduceti la spectacol. SQ-Drive este, de asemenea, o modalitate inteligenta de gestionare a muzicii de mers pe jos.












Aplicatii SQ









Exista doua aplicatii esentiale pentru SQ - SQ MixPad pentru ingineri si SQ4You pentru interpreti. SQ inseamna ca nu mai exista nici un motiv pentru a paria din nou pe consolele de monitorizare de casa. Aceasta permite inginerului sa mixeze din diferite pozitii de ascultare, sa configureze mixaje de monitorizare de pe scena sau pur si simplu sa adauge un control local suplimentar.


SQ MixPad este disponibila gratuit pe platformele iOS, Android, Windows si macOS, oferind editare offline si control online cu fir sau fara fir al principalelor functii de mixare.










SQ4You este o aplicatie de mixaj personal care insoteste mixerele din seria SQ, permitand pana la 8 artisti sa isi controleze propriile mixaje de monitorizare de pe dispozitivele lor Android sau iOS si eliberand inginerul audio pentru a se concentra pe sunetul din fata.


IEM Mixer de top


Cu nu mai putin de 12 mixaje stereo, latenta foarte redusa si EQ parametric si grafic pe fiecare mixaj, SQ este partenerul perfect pentru configuratiile de monitorizare in-ear. Compactitatea prietenoasa cu liniile aeriene si calitatea robusta a constructiei. De asemenea, este furnizata si o interfata audio 32×32 96kHz incorporata pentru inregistrarea multitrack, piese de backing sau aplicatii de proba de sunet virtuale. Interfata este compatibila cu Core Audio si ASIOTM si este dotata cu capacitati de control MIDI si DAW.
Sistemul de mixare personal MESQ este pe deplin compatibil cu ME Personal Mixing System, permitand artistilor sa preia controlul asupra propriilor mixaje de monitorizare. Orice numar de mixere personale ME-1 si ME-500 pot fi conectate in lant de la portul SLink al mixerului sau de la un expander la distanta conectat.






















Caracteristici:











Procesare FPGA 96kHz/ 48 Canale intrare/ procesare DEEP
33 Fadere / 6 Layere/ 12 Mixuri stereo + LR/ 3 Matrici stereo
8 Motoare FX Stereo + return-uri stereo dedicate
Touchscreen 7 Inch capacitive
Port SLink pentru control la distanta / extindere
Port I/O de 64 canale pentru audio networking
Interfata audio 32x32 USB
SQ-Drive inregistrare direct in USB
Iesire AES/ Metering canal cromatic
Lumini LED integrate/ Comenzi fizice dedicate
16 Softkeys alocabile/ Afisare canal LCD
Compatibil cu ME-1 si ME-500, placa de retea audio, Dante sau Waves
Dimensiuni: 804 x 514,9 x 198 mm/ Greutate: 17,8 kg





PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
906 624 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU MIXER DIGITAL ALLEN&HEATH SQ-7, 48 CANALE/ 33 FADERS/ 6 LAYERS

Mixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 canale/ 17 faders/ 6 layersMixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 canale/ 17 faders/ 6 layers
Mixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 ...
Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta Allen& Heath SQ-5 este o consola de mixaj ...
RON 18142.11
Mixer digital Allen&Heath SQ-6, 48 canale/ 25 faders/ 6 layersMixer digital Allen&Heath SQ-6, 48 canale/ 25 faders/ 6 layers
Mixer digital Allen&Heath SQ-6, 48 c...
Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta Allen & Heath SQ-6 este o consola de mixaj ...
RON 21545.7
Allen Heath dLive DM32 MixrackAllen Heath dLive DM32 Mixrack
Allen Heath dLive DM32 Mixrack
Performanta de exceptie, capacitate de extindere fara precedent MixRack-ul Allen & Heath dLive DM32 este dotat cu ...
Mixer digital Allen&Heath AvantisMixer digital Allen&Heath Avantis
Mixer digital Allen&Heath Avantis
Cel de-al treilea mixer bazat pe motorul Allen&Heath FPGA XCVI de 96 kHz, Avantis pune toata tehnologia de ultima ...
Allen Heath dLive DM48 MixrackAllen Heath dLive DM48 Mixrack
Allen Heath dLive DM48 Mixrack
MixRack-ul Allen & Heath dLive DM48 este conceput special pentru mixarea in spatii live de mari dimensiuni, datorita ...
Mixer Digital Allen&Heath Qu-SBMixer Digital Allen&Heath Qu-SB
Mixer Digital Allen&Heath Qu-SB
Mixer Digital Portabil cu 18 intrari / 14 iesiri si control wireless Allen&Heath Qu-SB este un mixer digital foarte ...
RON 6875.23
Allen Heath dLive DM64 MixrackAllen Heath dLive DM64 Mixrack
Allen Heath dLive DM64 Mixrack
dLive DM64 - Mixare de ultima generatie cu o capacitate de extindere fenomenala Dintre toate sistemele dLive, ...
Allen & Heath dLive DM0 MixrackAllen & Heath dLive DM0 Mixrack
Allen & Heath dLive DM0 Mixrack
Allen & Heath dLive DM0 la doar 4U este cel mai compact MixRack dLive si este destinat scenariilor audio distribuite ...
Allen&Heath QU-24 Chrome - Mixer digital compact 30in/ 24outAllen&Heath QU-24 Chrome - Mixer digital compact 30in/ 24out
Allen&Heath QU-24 Chrome - Mixer dig...
MIXERUL CARE A SCHIMBAT REGULILE Allen & Heath Qu-24 intr-o noua editie Chrome cu noi caracteristici ce ...
RON 15460.5

MIXER DIGITAL ALLEN&HEATH SQ-7, 48 CANALE/ 33 FADERS/ 6 LAYERS ESTE LISTAT IN: