Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Mixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 canale/ 17 faders/ 6 layers

Mixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 canale/ 17 faders/ 6 layers

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Allen & Heath
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Mixer digital Allen& Heath SQ-5, 48 canale/ 17 faders/ 6 layers


Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta


Allen& Heath SQ-5 este o consola de mixaj digitala cu 48 de canale si 36 de magistrale, potrivita pentru sunet live, A/V corporativ, studiouri de inregistrare si case de cult. SQ-5 dispune de 16+1 fadere motorizate si 16 de preamplificatoare de microfon de calitate profesionala. Exista, de asemenea, 8 motoare FX stereo cu canale de return dedicate si acces la biblioteca RackExtra FX. Cele 12 iesiri stereo ale mixerului (configurabile ca grupuri sau auxiliare) sunt potrivite pentru setarile de monitor in ureche, in timp ce functia Auto Mic Mixing ofera o operare rapida si usoara prin mai multe microfoane pentru conferinte, discutii in panel si multe altele.



In centrul SQ-5 se afla motorul XCVI Core FPGA de 96 kHz, care ofera calitate audio profesionala, de inalta rezolutie, latenta ultra-scazuta (mai putin de 0,7 ms), adancime de biti variabila pentru precizie si performanta de zgomot, coerenta mixului in jos. la esantion si puterea de a gestiona un numar mare de canale/mix si procesare FX ampla. Arhitectura de procesare DEEP a SQ permite alegerea manuala a emulatiilor de compresor si preamplificare boutique si incorporarea directa in intrarile si canalele de mixare ale mixerului, totul fara a adauga latenta sistemului sau probleme de configurare.


Panoul frontal este centrat in jurul unui touch screen de 7\" al mixerului si incadrat de o serie de codificatoare iluminate cu aderenta ridicata, care ofera feedback vizual clar si control rapid si practic. Puteti trage si plasa canalele si mixurile catre orice banda cu denumire personalizata si codare de culori pe afisajul benzii, permitandu-va sa construiti un mediu de mixare care sa reflecte fluxul dvs. de lucru. SQ-5 ofera taste soft, care pot fi alocate liber oricarei functii pentru un flux de lucru personalizat si avansat. reportofonul foloseste un port USB de tip A pentru a inregistra sesiuni stereo si multitrack pe o unitate flash. Recorderul poate reda si fisiere stereo si multitrack, ceea ce il face foarte potrivit pentru verificari virtuale de sunet si mixare in studio.


SQ-5 ofera optiuni de extindere prin intermediul extensiilor de cutie de scena de la Allen & Heath sau instaleaza un card optional Dante sau Waves pentru a se adapta si extinde folosind cele mai recente tehnologii digitale. SQ este pe deplin compatibil cu sistemul personal de mixare ME, permitand interpretilor sa preia controlul asupra propriilor mixaje de monitor. Orice numar de mixere personale ME-1 si ME-500 pot fi conectate in lant de la portul SLink al mixerului sau de la un expander la distanta conectat. Allen & Heath SQ-5 este livrat cu un cablu de alimentare.


Alimentat de revolutionarul FPGA XCVI 96kHz de la Allen & Heath, SQ-5 este conceput pentru profesionistii in cele mai exigente aplicatii de sunet live. Oferind un sunet de inalta rezolutie de varf, cu o latenta ultra-mica de <0,7 ms, SQ-5 va ofera o putere si o fidelitate audio de neegalat.


Procesare puternica


SQ vine echipat cu toate procesarile de care aveti nevoie pentru a crea mixul perfect. Fiecare dintre cele 48 de intrari are HPF, o poarta super rapida cu filet lateral si filtru, un egalizator parametric muzical pe 4 benzi si compresor Peak / RMS pentru controlul si modelarea nivelurilor si a tranzitorilor. Mixurile au atat un EQ parametric, cat si un EQ grafic pe 28 de benzi, impreuna cu compresorul ca standard, toate gata sa se introduca atunci cand este necesar. Nucleul XCVI chiar permite ca fiecare compresor din SQ sa aiba propria cale paralela, fara griji de faza sau coerenta.


Sunt disponibile Plug-in-uri


DEEP - Dovedit in nenumarate turnee mondiale cu artisti internationali, procesarea DEEP este acum disponibila in SQ. Fara hardware terta parte, fara latenta adaugata, fara probleme - doar procesare de calitate studio pe fiecare canal.


RackExtraFX - Suplimentele RackExtra FX extind Rack-ul FX al SQ cu procesoare noi si puternice. Este echipat cu 8 motoare FX stereo si vine complet cu aclamata biblioteca RackExtra, cu emulatii de reverburi clasice legendare, reverburi inchise, intarzieri, modulatori si multe altele. Fiecare motor are si propriul sau retur stereo dedicat, deci nu este nevoie sa utilizati niciunul dintre cele 48 de canale de intrare.


Extensibil cu pana la 48 de microfoane


SQ-5 are toate I / O-urile de bord de care aveti nevoie pentru o functionare independenta. Datorita portului sau inteligent SLink, SQ poate fi, de asemenea, extins pana la un total de 48 de intrari de microfon printr-o familie de extensoare de 96kHz si 48kHz pentru rack si box de scena (de exemplu, AB168, AR2412, AR84 si DX168), facandu-l un amestec flexibil. Solutie n \'match pentru proprietarii altor sisteme digitale Allen & Heath. De asemenea, va puteti conecta SQ-ul direct la un alt SQ sau chiar la un sistem dLive.


Dante, Waves, MADI si multe altele


SQ este elementul central al unui ecosistem in crestere de aplicatii, dispozitive de expansiune, retele audio, mixere personale si multe altele, permitandu-va sa va conectati, sa va adaptati si sa va extindeti la continutul inimii. Este compatibil si cu standardele de retea audio de varf - adaugati o placa de retea audio, cum ar fi Dante, MADI sau Waves la portul I / O al SQ si sunteti gata sa va integrati cu sistemele instalate, furnizati o distributie digitala FoH / Monitor si multe altele.


AMM avansat


Mixerele automate avansate de microfoane (AMM) ale SQ il fac o alegere naturala pentru mixarea conferintelor, a discutiilor in grup si a emisiunilor TV. De asemenea, sunt complet integrate in mixer, fara o latenta suplimentara, deci nu este nevoie sa directionati sunetul catre un rack DSP intern sau un sistem de plugin extern. Doua AMM-uri pe 24 de canale complet independente pot fi utilizate pentru doua zone sau combinate intr-un singur AMM de 48 de canale pentru evenimente mai mari.


Inregistrare multitrack


SQ-Drive-ul integrat faciliteaza capturarea rapida si usoara a unei inregistrari multitrack sau stereo de 96 kHz a spectacolului direct pe o cheie sau unitate USB. Fara configurare software, fara probleme cu driverul placii de sunet si fara laptop suplimentar pentru a aduce performanta. SQ-Drive este, de asemenea, un mod inteligent de a gestiona muzica walk-in. De asemenea, este furnizata o interfata audio incorporata 32 × 32 96kHz pentru inregistrare pe mai multe piste, piese de rezerva sau aplicatii de verificare a sunetului virtuale. Interfata este compatibila cu Core Audio si ASIOTM si vine completa cu capacitati de control MIDI si DAW.


Construit pentru rezistenta Pentru ca mediul live poate fi dificil pentru echipamente - pentru SQ s-a conceput cel mai dur regim de testare si retestare de pana acum. De la sasiul sau cu 3 niveluri, complet metalic, pana la bara de lumini din aluminiu extrudat, SQ are o rezistenta si o rigiditate extraordinara care stau la baza aspectului sau placut.


Aplicatii SQ

Exista doua aplicatii esentiale pentru SQ - SQ MixPad pentru ingineri si SQ4You pentru interpreti.


Aplicatia SQ MixPad este disponibila gratuit pe platformele iOS, Android, Windows si macOS, oferind editare offline si control online cu fir sau fara fir al principalelor functii de mixare.


SQ4You este o aplicatie personala de mixare care insoteste mixerele din seria SQ, permitand pana la 8 interpreti sa-si controleze propriile mixuri de monitor de pe dispozitivele lor Android sau iOS si eliberand inginerul audio sa se concentreze pe sunetul din fata casei.


IEM Mixer de top


Cu nu mai putin de 12 mixuri stereo, o latenta foarte scazuta si un EQ parametric si grafic pe fiecare mix, SQ este partenerul perfect pentru setarile de monitorizare in-ear. Compactitatea prietenoasa a companiilor aeriene SQ si calitatea robusta a constructiei inseamna ca nu exista niciun motiv pentru a juca din nou pe consolele de monitorizare a casei.


ME Sistem de mixaj personal


SQ este pe deplin compatibil cu sistemul de amestecare personal ME, permitand interpretilor sa preia controlul asupra propriilor mixuri de monitorizare. Orice numar de mixere personale ME-1 si ME-500 pot fi inlantuite de la portul SLink al mixerului sau de la un dispozitiv de expansiune conectat la distanta.








Date tehnice:


Caracteristici principale si specificatii tehnice:



Procesare FPGA de 96 kHz
48 canale de intrare/ 16 Pre-amp
Prelucrare DEEP gata/ 17 fadere / 6 straturi
12 mixuri stereo + LR/ 3 Stereo Matrix
8 motoare FX stereo + returnari dedicate
Ecran tactil capacitiv de 7 ”
Port SLink pentru audio
expansiune la distanta
Port I / O 64ch pentru retea audio
Interfata audio USB 32 × 32
SQ-Drive inregistrare directa pe USB/ Iesire AES
Masurare canal cromatic/ Iluminare LED integrata
Controale fizice dedicate/ 8 Softkey-uri alocabile
Afisaje LCD cu canale
Montabil pe rack de 19 ”

Specificatii produs:



Numar Canale: 48/ Procesor efecte: Da
Conectori intrare semnal: XLR/ Conectori iesire semnal: XLR
Interfata audio USB: Da/ Phantom Power: Da
Iesire casti: Da/ Iesire monitor: Da
Copressor: Da/ EQ general: Da
Fadere motorizare: da/ Numar fadere: 17
Detalii interfata audio: 32x32
Nr. pre-amp: 16/ Matrici stereo: 3
Controale fizice dedicate: da
Dimensiuni: 440 x 514.9 x 198 mm/ Greutate: 10.5 kg



PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
905 668 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU MIXER DIGITAL ALLEN& HEATH SQ-5, 48 CANALE/ 17 FADERS/ 6 LAYERS

Mixer digital Allen&amp;Heath SQ-7, 48 canale/ 33 faders/ 6 layersMixer digital Allen&amp;Heath SQ-7, 48 canale/ 33 faders/ 6 layers
Mixer digital Allen&Heath SQ-7, 48 c...
Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta Allen&Heat SQ-7 este consola emblematica cu 33 ...
RON 27940.33
Mixer digital Allen&amp;Heath SQ-6, 48 canale/ 25 faders/ 6 layersMixer digital Allen&amp;Heath SQ-6, 48 canale/ 25 faders/ 6 layers
Mixer digital Allen&Heath SQ-6, 48 c...
Allen& Heath SQ - Un nou standard in mixarea digitala compacta Allen & Heath SQ-6 este o consola de mixaj ...
RON 21545.7
Allen Heath dLive DM32 MixrackAllen Heath dLive DM32 Mixrack
Allen Heath dLive DM32 Mixrack
Performanta de exceptie, capacitate de extindere fara precedent MixRack-ul Allen & Heath dLive DM32 este dotat cu ...
Allen Heath dLive DM48 MixrackAllen Heath dLive DM48 Mixrack
Allen Heath dLive DM48 Mixrack
MixRack-ul Allen & Heath dLive DM48 este conceput special pentru mixarea in spatii live de mari dimensiuni, datorita ...
Mixer digital Allen&amp;Heath AvantisMixer digital Allen&amp;Heath Avantis
Mixer digital Allen&Heath Avantis
Cel de-al treilea mixer bazat pe motorul Allen&Heath FPGA XCVI de 96 kHz, Avantis pune toata tehnologia de ultima ...
Mixer Digital Allen&amp;Heath Qu-SBMixer Digital Allen&amp;Heath Qu-SB
Mixer Digital Allen&Heath Qu-SB
Mixer Digital Portabil cu 18 intrari / 14 iesiri si control wireless Allen&Heath Qu-SB este un mixer digital foarte ...
RON 6875.23
Allen &amp; Heath dLive DM0 MixrackAllen &amp; Heath dLive DM0 Mixrack
Allen & Heath dLive DM0 Mixrack
Allen & Heath dLive DM0 la doar 4U este cel mai compact MixRack dLive si este destinat scenariilor audio distribuite ...
MixRack Allen&amp;Heath dLive CDM32MixRack Allen&amp;Heath dLive CDM32
MixRack Allen&Heath dLive CDM32
MixRack Allen&Heath dLive CDM32 MixRack este inima oricarui sistem dLive. Acesta adaposteste nucleul de procesare ...
MixRack Allen&amp;Heath dLive CDM48MixRack Allen&amp;Heath dLive CDM48
MixRack Allen&Heath dLive CDM48
MixRack Allen&Heath dLive CDM48 MixRack este inima oricarui sistem dLive. Acesta adaposteste nucleul de procesare ...

MIXER DIGITAL ALLEN& HEATH SQ-5, 48 CANALE/ 17 FADERS/ 6 LAYERS ESTE LISTAT IN: