Inscrie firma »
 

Prezentare E***********

Energoutilaj inchiriaza macarale cu capacitati intre 10 si 140 tone (macarale de santier si automacarale) si mijloace de transport cu capacitate de pana la 60 tone (incluzand astfel vehicule pentru transport agabaritic). Avand sediul central in capitala, societatea noastra are in prezent un parc variat de macarale mobile.
Bazandu-se pe 50 de ani de dezvoltare si investitii, Energoutilaj este astazi o firma importanta de inchirieri de macarale mobile pe piata romaneasca, in special in zona Bucurestiului. Investitiile in utilaje diverse si moderne ne permit sa asiguram clientilor nostri servicii de calitate.
La Energoutilaj am transformat intr-o prioritate siguranta clientilor nostri, a angajatilor si a publicului larg. Intr-o perioada care se remarca prin competitie acerba in toate domeniile, suntem decisi sa continuam investitiile pentru imbunatatirea standardelor de securitate.
Pentru a va convinge de profesionalismul si de capacitatea noastra de a va pune la dispozitie rapid si in conditii de siguranta cele mai potrivite macarale pentru lucrarea dumnevoastra, va rugam sa ne contactati la sediul nostru



Our company hires 10 ton to 140 ton mobile cranes (rough terrain and all terrain) as well as transport means with capacity until 60 ton (weight and extra-weight vehicles for fright transports). Operating from a national headquarters in Bucharest, we own a various extensive hire fleet of rough terrain and all terrain mobile cranes.
With 50 years of growth and investment Energoutilaj is today an important crane hirer in Romania, especially in Bucharest area. Investment in an extended range of modern equipment ensures clients high quality services.
We have made the safety of our customers, employees and the public a top priority. In these competitive times we are totally committed to continue to provide excellent quality services complying with high safety standards.
For a further insight into the level of our expertise and our ability to supply the most suitable crane, quickly, safely please contact us at headquarters in Bucharest
PREZENTARE E***********
MEMBRU
GRATUIT
E***********
3 116 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Macarale

ULTIMELE PRODUSE ALE ENERGOUTILAJ

Macarale mobileMacarale mobile
Macarale mobile
Energoutilaj inchiriaza macarale cu capacitati intre 16 si 300 tone (macarale de santier si automacarale) si ...