Inscrie firma »
 

Prezentare A**********

Akasha Labs ofera servicii de consultanta si implementare de servicii web folosind tehnologii ca Ruby, Rails, Merb, Capistrano, Nginx sau servicii oferite de Amazon ca S3 sau EC2.
Putem sa va cream arhitectura software a unui serviciu pe care vreti sa-l lansati, putem sa vi-l si implementam, sau putem sa va facem o estimare a costurilor in cazul in care ati ales deja firma care sa vi-l implementeze.
Daca sunteti o firma care faceti deja web development si vreti sa folositi noi tool-uri, putem sa va instruim echipa asupra tehnologiilor de mai sus.
De asemenea, am initiat un serviciu de informare a web developerilor din Romania cu privire la tehnologiile specificate mai sus, pe rorails.ro. Si pentru ca folosim multe tehnologii open-source, avem si proiecte open-source initiate de noi si care pot fi accesate pe github.com/sergiutruta.
PREZENTARE A**********
MEMBRU
GRATUIT
A**********
4 618 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Baze de date

ULTIMELE PRODUSE ALE AKASHA LABS

Enterprise Blogging - imbunatatiti comunicarea in companie si cea cu clientiiEnterprise Blogging - imbunatatiti comunicarea in companie si cea cu clientii
Enterprise blogging - imbunatatiti comunicarea in ...
Vreti sa imbunatatiti comunicarea in interiorul companiei si comunicarea cu clientii? Vreti sa imbunatatiti atmosfera in ...
Consultanta Ruby on RailsConsultanta Ruby on Rails
Consultanta ruby on rails
Lucram cu tehnologii ca Ruby, Rails, Merb, Mongrel, Capistrano sau Nginx, si publicam articole pe aceste teme pe ...
AKASHA LABS ESTE INSCRISA IN