Inscrie firma »

S.C. Auto Moto Invest S.R.L.

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S.C. Auto Moto Invest S.R.L.

S.C. Auto Moto Invest S.R.L. este dealerul autorizat Skoda pentru judetul Bacau.

Showroom-ul nostru corespunde din toate punctele de vedere standardelor impuse de constructorul ceh de automobile - Skoda Auto, incepand de la spatiul de primire a clientilor pana la dotarile din service. In total, aici isi desfasoara activitatea 44 de salariati si colaboratori interni.

Showroom-ul are o suprafata totala de 900 mp si poate gazdui aproximativ 7 masini pentru expunerea gamei complete de automobile Skoda. Showroom-ul dispune de spatii special amenajate pentru ca asteptarea clientilor nostri sa fie cat mai placuta , unde acestia pot servi o cafea si se pot destinde consultand presa locala si publicatiile auto .

Service-ul are o suprafata totala de 1900 mp si dispune de: atelier mecano-electric, atelier tinichigerie -vopsitorie, stand ITP autorizat, spalatorie auto. Acestea sunt deservite de un personal profesionist, care se afla intr-o continua stare de pregatire tehnica si care dispune de cele mai moderne echipamente.

Pentru a afla mai multe despre noi va invitam sa vizitati showroom-ul nostru situat in Bacau, Calea Moldovei 191 unde veti avea posibilitatea sa testati modelele Skoda expuse prin efectuarea unui Drive Test.

Pe site-ul nostru http://www.automotoinvest.ro gasiti ultimele noutati legate de modelele Skoda,piata auto in general, puteti consulta oferta noatra de pret, aveti posibilitatea sa va configurati masina pe care v-o doriti cu ajutorul configuratorului nostru online.Avetii la dispozitie si o pagina in care sunt prezentate modelele aflate pe stoc.Si asta nu e tot. Pentru ca dorim sa fim cat mi aproape de clientii nostri, actuali sau potentiali, am creat un forum de discutii unde acestia isi pot exprima liber opiniile,pot descarca listele de pret pentru toate modelele Skoda, pot discuta pe canalul de chat cu personalul nostru, se pot destinde alegand unul din jocurile online disponibile...

Vreti sa aflati mai multe? Vizitati-ne si si va veti convinge.
PREZENTARE S.C. Auto Moto Invest S.R.L.
LIGHT
MEMBER
S.C. Auto Moto Invest S.R.L.
7 084 accesari
Persoana de contact: Tiron Cristi
Adresa postala: Calea Moldovei 191
Localitate: Bacau, Bucuresti
Telefon: click aici 0234-577790
Fax: 0234-577712
Website:

Categorie principala:
Masini/Piese » Automobile

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. AUTO MOTO INVEST S.R.L.

Oferta firmei S.C. Auto Moto Invest S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu