Inscrie firma »

E*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare E*********************************

EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS este compania de consultanta si training cu servicii specifice pentru perioada de criza, in vederea imbunatatirii abordarii costurilor si reproiectarea/restructurarea afacerilor la noile constrangeri de piata si organizationale.

EXEGENS a revizuit pachetul de programe de consultanta si training adaptate la situatia de criza, cu scopul de a imbunatati productivitatea prin reduceri sistematice de costuri, prin imbunatatirea nivelului de calitate perceputa de clienti si prin scurtarea timpului de reactie la semnalele pietei, urmarindu-se captarea noilor valori/nevoi ale consumatorilor.

Obiectivul EXEGENS este de a va ajuta sa oferiti exact produsele care se pot vinde, la exact costul pe care clientul este dispus sa-l acopere prin pret, la exact nivelul de profit acceptabil, la exact momentul cand consumatorul este dispus sa perceapa valoarea produsului si exact in locul in care se afla clientul.

EXEGENS ofera servicii si cursuri pentru urmatoarele dimensiuni ale afacerilor:
1) PRODUCTIVITATE
2) CONTROLLING (managementul costurilor si bugetelor)

Sistemul EXEGENS de abordare strategica a productivitatii a ajutat numeroase companii pentru a maximiza imbunatatirea productivitatii. Aceasta abordare strategica faciliteaza imbunatatirea continua, care inseamna atingerea obiectivelor de business in concordanta cu noile zone tinta ale afacerii.

EXEGENS va poate ajuta deopotriva in definirea, dezvoltarea si executia strategiilor pentru stabilirea noului Dumneavoastra sistem informational de raportare, proiectarea noilor procese de business, proiectarea sistemului de reducere a pierderilor, proiectarea sistemului de reducere a stocurilor, proiectarea de noi produse adaptate la criza, proiectarea noului mod de abordare a relatiilor cu furnizorii - Managementul si Auditul furnizorilor, proiectarea managementului rezultatului financiar (profit pierdere), reproiectarea centrelor de profit, de cost si de investitii/dezinvestitii din organizatia Dumneavoastra si stabilirea proiectelor de management si controlling. Controlling-ul prin EXEGENS este mai mult decat costuri si bugete - este abordarea pierderilor, a sincronizarilor de fluxuri din procese si a imbunatatirii continue conectate la valorile consumatorilor in continua schimbare.

Pachetul de servicii de consultanta si training EXEGENS se adreseaza deopotriva companiilor de servicii, comert, distributie sau productie care necesita readaptari rapide la schimbarile din piata.
PREZENTARE E*********************************
MEMBRU
GRATUIT
E*********************************
7 031 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta strategii afaceri

ULTIMELE PRODUSE ALE EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS SRL

SixSigma-POSTSixSigma-POST
Sixsigma-post
SixSigma-POST este produsul care poate fi abordat separat sau integrat ca parte componenta a celorlalte trei produse ale ...
Lean-POSTLean-POST
Lean-post
Lean-POST este produsul care se ocupa cu articularea si re-articularea organizatiei la semnalele primite din piata ...
KaizenCosting-POSTKaizenCosting-POST
Kaizencosting-post
KaizenCosting-POST este produsul care se "ingrijeste" ca nivelul de cost, nivelul de calitate si timpul de reactie la ...
TargetCosting-POSTTargetCosting-POST
Targetcosting-post
TargetCosting-POST este un produs care ofera organizatiilor cunoasterea, acceptarea si transmiterea \"undelor de soc din ...