Inscrie firma »
 

Prezentare SC STADI CON S.R.L.

STADI CON executa hidroizolatii lichide, hidroizolatii hale, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii bai.

Datorita personalului calificat de peste 24 de ani, societatea noastra poate realiza urmatoarele:
- Hidroizolatii terase: terase verzi cu vegetatie si reabilitarea celor vechi, terase circulabile/necirculabile, reabilitari si reparatii
- Hidroizolatii beci, fundatie, soclu, hidroizolatie jardiniere cu drenaj de apa
- Hidroizolatii pentru terase blocuri, apartamente, bazine, rezervoare de apa, piscine, acoperisuri, hale, depozite societati comerciale, guri de scurgere, aticuri, rosturi de dilatatie
- Hidroizolatii pentru bai, pardoseli, radier, fundatie, beci, pivnite, pardoseli epoxidice circulabile
- Hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic pe suprafete de beton, tabla zincata, membrane bituminoase vechi, PVC, zidarie caramida

Aceste hidroizolatii sunt lucrari esentiale pentru orice constructie de aceea va punem la dispozitie calitate, profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand: PRETURI ACCESIBILE. Ne mandrim cu existenta noastra neincetata de peste 15 ani in hidroizolatii.

Folosim materiale de calitate
- Membrane lichide din cauciuc
- Membrane bituminoase cu ardezie
- Solutii de impermeabilizare 100%

Hidroizolatiile si termohidroizolatiile sunt executate cu membrane bituminoase termosudabile sau autoadezive precum si hidroizolatii lichide, impermeabilizari la orice tip de terase, fundatii, bazine, poduri, parcari etc.

Pretul va fi stabilit la vizionarea lucrarii, in functie de locatie, de tipul si starea suportului existent, de marimea suprafetei si de solutia tehnica adoptata pentru garantii intre 3 si 10 ani, cu posibilitate de majorare a garantiei.

Va rugam sa transmiteti pe una dintre adresele de mail datele dumneavoastra de contact (in special numarul de telefon) si cateva detalii referitoare la marimea suprafetei, locatia si inaltimea imobilului, existenta sau nu a dalelor sau a pietrisului si, daca aveti, cateva poze cu suprafata in cauza.
PREZENTARE SC STADI CON S.R.L.
LIGHT
MEMBER
SC STADI CON S.R.L.
3 207 accesari
Persoana de contact: Dima Iuliu
Adresa postala: Aleea Moinesti nr.7
Localitate: Secor 6, Bucuresti
Telefon: click aici 0726339894
Website:

Activitate firma: hidroizolatii - hidroizolatii lichide - hidroizolatii terase

ULTIMELE PRODUSE ALE SC STADI CON S.R.L.

Oferta firmei SC STADI CON S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
SC STADI CON S.R.L. ESTE INSCRISA IN