Inscrie firma »
 

Prezentare Gebruder Weiss SRL

Gebruder Weiss ofera clientilor mai multe categorii de servicii:
1. Transport international (import/export)
- rutier in regim de grupaj si camion dedicat. - aerian in sistem door to door, door to airport, airport to airport sau airport to door.
- maritim FCL si LCL
2. Transport intern Noua retea de transport camioane complete de marfuri generale si marfuri cu cerinte speciale si sistem de distributie grupaje pe tot teritoriul tarii in 24/48 de ore pe orice rute. 3. Operatiuni de comisionare vamala intocmirea formalitatilor vamale pentru import/export, regimuri vamale suspensive (perfectionari pasive/active, admiteri temporare, transformari sub control vamal, antrepozitare tranzit comun T1), operatiuni vamale pentru persoane fizice
4. Depozitare cu/fara supraveghere vamala. Desfasuram atat operatiuni de depozitare propriu-zisa cat si operatiuni complementare precum: manipularea (incarcare/descarcare, ambalare, infoliere, etc.), organizarea ergonomica a spatiului prin punerea la dispozitia dumneavoastra a rafturilor personalizate, gestiunea stocurilor cu ajutorul unui software dedicat.
5. Logistica de distributie Gebruder Weiss Romania se foloseste din plin de locatiile Gebruder Weiss in intreaga lume si de know-how-ul sau in avantajul dumneavoastra. Angajati experimentati se ocupa de distributia marfurilor dumneavoastra in orice zona, in concordanta cu standardele de calitate si vizand intretinerea relatiilor cu clientii intr-un sistem flexibil.
PREZENTARE Gebruder Weiss SRL
LIGHT
MEMBER
Gebruder Weiss SRL
5 038 accesari
Persoana de contact: Anca Maroiu
Adresa postala: bd Iuliu Maniu nr 598 D 600 A Bucuresti sector 6 061129
Localitate: Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Constanta, Brasov, Bucuresti
Telefon: click aici 0040 21 407 66 11
Fax: 0040 21 407 66 19
Website:

Categorie principala:
Transporturi » Case expeditie

ULTIMELE PRODUSE ALE GEBRUDER WEISS SRL

Oferta firmei Gebruder Weiss SRL nu contine nici un produs sau serviciu
GEBRUDER WEISS SRL ESTE INSCRISA IN