Inscrie firma »
 

Prezentare SSIF NOVA INVEST SA

Societatea de servicii de investitii financiare NOVA invest S.A. a fost infiintata in iulie 1996 cu un capital social de 414 milioane , in prezent, in urma majorarilor de capital efectuate ajungand la un capital social integral subscris si varsat de 9.130.220.000 lei. Este o societate cu capital integral privat, avand 111 actionari persoane fizice si 20 persoane juridice, acestia din urma fiind societati din judet, unele fiind emitente de actiuni care actualmente sunt cotate pe piata BER. NOVA invest este membru cu drepturi depline al : Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare (A.N.S.V.M.), Bursei electronice RASDAQ(B.E.R.), Societatii Nationale de Compensare Decontare si Depozitare (S.N.C.D.D.), Bursei de Valori Bucuresti (B.V.B.), Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (B.M.F.M.S.) si a Casei Romane de Compensatie (C.R.C.). NOVA invest dispune la ora actuala atat de dotarea tehnica necesara efectuarii prompte a activitatii de brokeraj cat si de o echipa de specialisti tineri, majoritatea cu pregatire superioara in domeniul economic, juridic sau tehnic, si cu specializari in domeniul pietei de capital. Dotarea tehnica si gradul de pregatire al angajatilor permit efectuarea intregii game de servicii de investitii financiare prevazute de legislatia romaneasca in domeniu.

Cui ne adresam?
- Persoanelor fizice, devenite actionari ai societatilor comerciale privatizate in cadrul procesului de privatizare inmasa;
- Societatilor comerciale care opteaza pentru oferta publica ca modalitate de finantare prin piata de capital;
- Investitorilor individuali care isi propun sa investeasca pe piata de capital;
- Investitorilor institutionali, in calitate de investitori de portofoliu;
- Investitorilor staini, persoane fizice sau juridice.


Ce va oferim?
Actualmente S.C. NOVA invest S.A. tranzactioneaza pe piata de capital, atatcalitate de dealer cat si ca broker. In acest context, ca unica societate de servicii de investitii financiare cu sediul social in judetul Satu Mare care are acces direct la sistemele de tranzactionare, si care este utilizator direct al serviciilor Societatii Nationale de Compensare, Decontare si Depozitare si al Registrelor independente, ofera intreaga gama de servicii specifice pietei de capital.
PREZENTARE SSIF NOVA INVEST SA
LIGHT
MEMBER
SSIF NOVA INVEST SA
3 332 accesari
Persoana de contact: Podina Dan Cristian
Adresa postala: Gheorghe Doja nr.3
Localitate: Satu Mare, Satu Mare
Telefon: click aici 0742223433
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Brokeraj

ULTIMELE PRODUSE ALE SSIF NOVA INVEST SA

Oferta firmei SSIF NOVA INVEST SA nu contine nici un produs sau serviciu
SSIF NOVA INVEST SA ESTE INSCRISA IN