Inscrie firma »

C*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare C*************************

Ceea ce distinge CDC Imobiliare Grup din randul celorlalte agentii imobiliare este flexibilitatea de care dam dovada in relatia cu clientii nostrii, rapiditatea cu care putem reactiona atunci cand identificam impreuna cu ei oportunitati sau nevoi si nu in ultimul rand apropierea si intelegerea fata de problematica personala a fiecarui
partener.
Flexibilitatea noastra se reflecta nu numai prin modul profesionist de lucru, dar si prin produsele pe care le oferim, produse pliate pe nevoi specifice, cat mai aproape sau in totalitate acoperitoare fata de cerinte.
Deasemenea, datorita serviciilor practicate in relatia speciala pe care o construim cu clientii nostri, procesul de informare asupra ofertelor, cat si modul in care intelegem sa comunicam, speram sa ne recomande ca specialisti ai pietei imobiliare..
7 MOTIVE PENTRU A LUCRA CU CDC IMOBILIARE GRUP
Atat vanzatorul cat si cumparatorul au propriile interese si nevoi. Pentru ca ambii sa fie multumiti de rezultatul final este foarte important sa clarificam si sa intelegem ce are nevoie fiecare in parte. Factorul considerat a fi de baza in activitatea companiei CDC Imobiliare Grup este satisfacerea intereselor ambelor parti.
Prin urmare ar trebui sa va adresati noua, deoarece:
1. Agentii imobiliari poseda toata informatia necesara din piata si va pot oferi consultata la cel mai inalt nivel professional, fara cheltuieli suplimentare pentru Dvs.
2. Fiecare agent este specializat pe o anume zona. Iar noi va putem spune cu convingere ca agentii cunosc aceste zone la fel de bine ca si cei ce locuiesc aici.
3. Agentii organizeaza o campanie de marketing efectiva si adaptata nevoilor fiecarui client, care are scopul de a atrage numarul maxim de potentiali cumparatori si, de asemenea, pregatesc imobilul pentru vanzare Cu cat proprietatea va fi mai atragatoare, cu atat mai multe sanse va avea pentru perfectarea tranzactiei si primirea pretului corect.
4. Daca dumneavoastra vindeti o locuinta, agentul imobiliar are obligatia sa va prezinte imediat propunerile de pret pe care le-a primit si sa faca acest lucru in modul cel mai transparent. Aceasta reprezinta o parte din obligatiile brokerului. .
5. Brokerii va dau posibilitatea de a purta direct negocierile, daca considerati necesar acest lucru sau in beneficial dvs., insa si ei se implica activ in derularea si finalizarea acestora.
6. Agentii imobiliari sunt, de asemenea, specialisti in tranzactii financiare imobiliare. De exemplu, daca doriti sa vindeti locuinta si sa va cumparati alta mult mai scumpa , dar nu stiti cum sa acoperiti diferenta, agentii va pot propune un program de finantare care are la baza creditul ipotecar sau imobiliar, cautind cele mai avantajoase conditii adaptate nevoilor Dvs.
7. Ultimul si cel mai important motiv : brokerii sunt obligati ca intotdeauna si peste tot sa sustina interesele clientilor lor si sa le promoveze.
PREZENTARE C*************************
MEMBRU
GRATUIT
C*************************
1 922 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Imobiliare - Grup - Craiova

ULTIMELE PRODUSE ALE CDC IMOBILIARE GRUP S.R.L.

Cladire birouri de inchiriatCladire birouri de inchiriat
Cladire birouri de inchiriat
Cladire birouri situata semicentral, dubla deschidere, deschidere principala pe artera importanta, D+P+1+M, renovata si ...