Inscrie firma »
 

Prezentare Arvin Graphics

Arvin Graphics. Scurtă prezentare.

Firmă cu capital integral strain, ce-și desfășoară activitatea în București, România
Peste 7 ani experiență în domeniul tipografic
O echipă formată din 50 de tineri, excelenți profesioniști
Tehnologie digitală Xerox de ultimă generație
Numarul 1 in Romania in raportul pret/ calitate/ timp de executie

Serviciile oferite de Arvin Graphics.

TIPAR DIGITAL ALB-NEGRU SI COLOR
Arvin Graphics va ofera posibilitatea de a tipări la cea mai inaltă calitate, alb-negru sau color, la prețuri extrem de avantajoase, în orice tiraj și la orice oră.

Avantajele tiparului digital
Rentabilitate
Prin conexiunea directă dintre calculator și imprimantă, prețul de execuție scade substanțial. Se elimină filmele, montajul, plăcile etc., în comparație cu tiparul offset.
Rapiditate
Indiferent de lucrarea solicitată, timpul de execuție nu depășește 48 de ore.
Flexibilitate
In privința tirajului - condiția unui tiraj minim este eliminată. Puteti tipari chiar si un exemplar. Materialul poate fi tipărit în mai multe faze consecutive, astfel încât să nu trebuiască să stabiliți un tiraj fix de la începutul lucrării.
In privinta continutului - materialul imprimat poate fi personalizat prin schimbarea textului sau imaginii.Se pot face inserții color unde și când este nevoie.
Se poate opta pentru o formulă de adresare personalizată în cazul scrisorilor către clienți.
Modificările de conținut pot fi executate și pe parcursul imprimării.
Simplitate
Materialul pe care doriți să-l imprimați poate fi transmis indiferent de locul în care vă aflați prin e-mail, hotline.
Calitate excepțională
Imprimările alb-negru sau color realizate de Arvin Graphics beneficiază de o calitate excepțională, dată fiind tehnologia Xerox de ultimă generație cu care operează.
Probă pt BT
Unu sau câteva exemplare din lucrarea solicitată pot fi tipărite ca probă înainte de a da <bun de tipar>.

TIPAR DIGITAL ALB-NEGRU

Cărți în tiraj mic sau mediu, manuale, cursuri
Dorința de a vă publica propria carte, curs sau manual vă poate fi îndeplinită de către echipa Arvin Graphics in maxim 48 de ore, pornind de la un singur exemplar. Specialiștii noștri vă pot acorda sprijinul și la conceperea machetei, aranjarea conținutului și realizarea coperții, obținerea ISBN-ului.
Broșuri, fluturași
Materialele promoționale realizate la un standard calitativ de excepție, pot crea imaginea dorită pentru firma, serviciile și produsele dumneavoastră. Păstrând același format, puteți modifica textul de la o imprimare la alta, dinamizând astfel dialogul dvs. cu clienții.
Buletine informative personalizate pentru angajații instituției dvs.
Informațiile destinate membrilor echipei dvs. de lucru vor fi mai atent recepționate dacă le vor fi adresate într-o manieră personală.
Etichete, antetul instituției dvs,. tipărite pe autocolant
Un procedeu la modă este acela de a aplica pe plicul de corespondență autocolant imprimat cu datele destinatarului, respectiv antetul firmei.
Foi cu antetul instituției dvs.
Eleganța unei oferte sau comunicări începe cu antetul firmei aplicat pe orice document prin care vă adresați clienților sau colaboratorilor.
Scrisori nominale către clienți
Ultimele studii de marketing arată că o scrisoare personalizată ce poartă numele destinatarului are un impact de 10 ori mai mare decât una care folosește formule generale de adresare. Fiecare scrisoare tipărită de Arvin Graphics poate purta numele clientului căruia îi este adresată.

TIPAR DIGITAL COLOR

Cataloage
Catalogul firmei dvs. este necesar pentru a vă prezenta produsele și serviciile în imagini color cât mai atragatoare.
Carți de vizită, ilustrate
Cărțile de vizită și ilustratele costituie prima impresie pe care o lăsați celor cu care intrați în contact. Lăsăm la alegerea dvs. forma și grafica în care le vom realiza, pentru a vă reprezenta cât mai fidel.
Scrisori personalizate, oferte speciale, foi cu antet
O scrisoare personalizată combinată cu o nouă ofertă este formula pe care v-o propunem pentru a vă crește substanțial vânzările.
Invitații, felicitări duble
Momentele festive din cadrul firmei sau familiei dvs. sunt clipe de neuitat. Prin invitatiile si felicitarile realizate de Arvin Graphics pastrati o amintire vie a acestor evenimente.

Afișe promoționale, pliante
Imaginea permanent vie a firmei dvs. constituie un atu major în relația cu clienții și partenerii de afaceri. Arvin Graphics vă poate pune la dispoziție o gamă impresionantă de sugestii grafice și de culoare
Tipar pe suport transparent
Interesul fata de conferinta sau simpozionul organizat de dvs. creste substantial daca in cadrul prezentarii veti proiecta texte sau imagini imprimate pe suport transparent.
Reviste in tiraj mic si mediu
Daca revista dvs. se adreseaza unui segment aparte de piata, fapt care presupune un tiraj mic sau mediu, rentabilitatea tiparii va este garantata de Arvin Graphics.

ALTE SERVICII TIPOGRAFICE

Concepție grafică, scanare, machetare
Experții Arvin Graphics din departamentele de grafică și scanare vă pot oferi sugestii grafice și soluții tehnice pentru obținerea imaginii și calității necesare lucrării dvs. Nivelul calitativ al fotografiilor sau materialelor grafice poate fi substanțial îmbunătățit în urma scanării și prelucrării computerizate.
Finisare de calitate
Pentru ca lucrarea dvs. să beneficieze de un finisaj impecabil și pentru a acoperi o gamă cât mai largă de activități tipografice, Arvin Graphics a achiziționat aparatură specifică lucrărilor de tăiere, biguire, spiralare, capsare, broșare. Nivelul tehnologic avansat al aparaturii asigură calitatea ireproșabilă a finisărilor.

ACTIVITĂȚI DE PRE-PRESS

Scanare
Pentru a obține o imagine cât mai fidelă documentului original, Arvin Graphics folosește 2 scanere rotative marca Crosfield.
Prelucrare imagini, creație, machetare, montaj
Imaginea pe care doriți să o obțineți poate fi considerabil îmbunătățită sau transformată prin aportul echipei de designeri a Arvin Graphics.
Probă de culoare, realizată digital sau după filme
Executând proba de culoare aveți certitudinea că imaginea imprimată va respecta cu fidelitate gama de culori pe care o doriți.
Film
Calitatea și rapiditatea în execuția filmelor este asigurată de 3 mașini Image Setter
Mako VR45 - lățime maximă 46cm
Fuji Luxsetter 5600 - format maxim 50,8/82cm
Mako Stingray - lățime maximă 63cm
PREZENTARE Arvin Graphics
LIGHT
MEMBER
Arvin Graphics
6 706 accesari
Persoana de contact: Liliana Ene, Marius Constantin
Adresa postala: Splaiul Unirii nr. 4, bl. B3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0723-637585, 0722-456749
Fax: 021-3303808
Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Reviste

ULTIMELE PRODUSE ALE ARVIN GRAPHICS

Oferta firmei Arvin Graphics nu contine nici un produs sau serviciu