Inscrie firma »
 

Prezentare D************

Cu o indelungata experienta pe piata hidroizolatiilor din Romania, echipa “HIDROIZOLATIA”, prin profesionalism si seriozitate a executat, cu succes, lucrari de hidroizolatii de dificultate ridicata pentru clienti precum Angelli Romania, Malta Travel, Aquaproiect S.A, Ansamblul Rezidential Rovere, Militari Residence, dar si Asociatii de Proprietari si Persoane Fizice.

Prin partenerii nostri oferim hidroizolatii cu materiale de calitate superioara la cele mai ridicate standarde, certificate ISO 9001, privind Sistemul de Management al Calitatii si ISO 14001, privind Sistemul de Management al Mediului.

Oferim consultanta de specialitate si solutii tehnice pentru toate tipurile de terase, impermeabilizari ale diverselor structuri sau mari lucrari de infrastructura, inca din faza de proiect.

Caracterizati de flexibilitate in gandire, acceptam cele mai exigente provocari, astfel oferim clientilor nostrii un sistem de plata avantajos, de pana la 24 rate lunare, fara dobanda, si 0% avans, pentru lucrarile de hidroizolatie executate.

Impreuna cu partenerii nostri masuram succesul nu doar in cantitate ci mai ales in calitate, fapt ce ne permite sa oferim o garantie reala a lucrarilor de hidroizolatii de pana la 12 ani, atat pentru manopera cat si pentu membranele bituminoase utilizate.
PREZENTARE D************
MEMBRU
GRATUIT
D************
455 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Hidroizolatii - Hidroizolatie - Hidroizolatia

ULTIMELE PRODUSE ALE DAMASCENA SRL

Oferta firmei DAMASCENA SRL nu contine nici un produs sau serviciu
DAMASCENA SRL ESTE INSCRISA IN