Inscrie firma »
 

Prezentare E*****************

Party Magia Click & Start Party !

Am pornit la drum cu idei si multa energie. Dorinta de a oferi tuturor, indiferent de eveniment, produse de calitate si livrare rapida oriunde in tara, posibilitatea de a alege din game variate de accesorii de petrecere, articole party care sa faca diferenta, produse care sa faca oricare ocazie una speciala, decoratiunile tale vedeta. Fie ca vorbim de baloane colorate, decoratiuni sau diferite alte accesorii, sigur este un produs care va aduce putina magie la petrecerea ta !

Pare atat de simplu dar nu e mereu usor. Pentru unii poate parea banal . Insa pentru parintii care organizeaza petrecerea de Baby Shower si botez, prima aniversare , apoi in fiecare an diverse petreceri tematice sau surprize pentru cei mici care cresc si la majorat doresc decoruri diferite pentru a marca trecerea la alta etapa a vietii lor, pentru toti acestia, fiecare alegere conteaza si fiecare sfat pe care il putem oferi poate fi important. De la montarea balonului pe bat si rozeta, umflarea balonului la dimensiunea corecta, montarea kit-urilor de petrecere si aranjarea pe mese sau in camere in functie de culoare, caracteristici si sezon.

Suntem aproape sau mai bine zis la un click distanta 😊

Cu o echipa dedicata si implicata in realizarea celor mai diferite idei si proiecte pentru evenimente suntem aproape de clienti si vizitatori oferind in permanenta suport si consiliere.

Este un drum frumos si invatam zilnic de la clientii nostri.. An dupa an apar noi trend-uri si oportunitati pe care le adaptam cerintelor pentru a oferi noi facilitati si o experinta cat mai placuta atat pe site, in magazin dar si prin suportul oferit. Feedback-ul primit ne ajuta sa ne continuam activitatea cu entuziasm.

Atentia la detalii este importanta. Micile detalii fac diferenta in realizarea unui decor special cu putine produse dar alese cu grija. Cu un buget mic se pot realiza evenimente deosebite si de neuitat.

Petrecerile ar trebui sa fie distractive la orice varsta. Acesta este motivul pentru care Party Magia iti ofera o selectie uriasa de accesorii de petrecere, de aniversare, accesorii tematice cu personaje, nunta si botez, si alte teme de petrecere cautate pentru evenimente.

Indiferent daca organizezi o petrecere de aniversare a unei fetite, o petrecere de aniversare a unui baiat, petrecerea primei aniversari sau a celei de majorat sau poate o petrecere de aniversare pentru adulti, selectia neegalata a temelor de petrecere si preturile imbatabile fac din Party Magia prima si ultima oprire pentru articole si accesorii de petreceri.

Alegeti dintre sute de produse pentru adulti si copii, cu invitatii tematice, decoratiuni, baloane de petrecere, accesorii de petreceri si chiar cadouri. Descopera pachetele noastre de petreceri, cu articole de petrecere selectionate cu atentie, in cantitatile potrivite pentru petrecerea ta. Chiar si pentru pachetele de petrecere de baza, cu un buget redus, poti selecta la preturi imbatabile vesela, baloane, decoratiuni de agatat, accesorii si multe alte consumabile party pentru ca toata lumea sa se distreze.

Combina lumanari party tematice pentru ziua de natere, lumanari cu cifre si baloane, lumanari de tort in multe dimensiuni si modele, nelipsita pinata, jocuri pentru copii si chiar decupaje de carton cu personajele tale preferate.
Asa ca anul acesta nu te multumi cu acelasi sablon vechi si plictisitor de petrecere. Sarbatoreste cu adevarat aceasta zi speciala cu Party Magia. Suntem dedicati petrecerilor iar produsele si ideile noastre te vor ajuta sa planifici o petrecere cu adevarat magica.
PREZENTARE E*****************
MEMBRU
GRATUIT
E*****************
708 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii de petrecere - baloane - decoratiuni

ULTIMELE PRODUSE ALE EUROMERX STORE SRL

Oferta firmei Euromerx Store SRL nu contine nici un produs sau serviciu