Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Satul Inteligent (Smart Village) va fi o zona de creatie, cercetare si inovatie, care din punct de vedere material consta intr-un comunitate de aproximativ 1.000 de locuinte ecologice, care vor forma nu numai o aseszare deosebita din punct de vedere arhitectural si organizatoric.
Satul Inteligent (Smart Village) va fi o zona de creatie, cercetare si inovatie, care din punct de vedere material consta intr-un comunitate de aproximativ 1.000 de locuinte ecologice, care vor forma nu numai o aseszare deosebita din punct de vedere arhitectural si organizatoric, dar vor si fi in apropierea unor dependinte si locatii care vor permite Satului Inteligent sa fie o comunitate autonoma.

Toate detaliile sunt puse la punct si suntem gata sa demaram proiectul. In momentul de fata, avem nevoie de antreprenori si oameni de business cu viziune, care isi doresc un stil de viata sanatos, care cauta locul ideal unde sa investeasca, care cauta un loc unde sa lucreze si sa dea randament maxim, care cauta ceva unic, care s-au saturat de aglomeratia si poluarea marilor orase, care doresc sa isi traiasca viata cu adevarat, care cauta sa traiasca intr-un centru holistic si care cauta sa se elibereze complet de stres si sa fie cu adevarat fericiti alaturi de comunitate si de cei dragi.

Astfel, Satul Inteligent (Smart Village) trebuie perceput ca o zona care va avea un mod de organizare unic si care le va oferi locuitorilor nenumarare posibilitati si programe personalizate.

Totodata, Satul Inteligent (Smart Village) este o oportunitate extraordinara de business ce acopera trei mari arii: investitii, actionariat si management de companie.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
54 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sanatate - longevitate - echilibru energetic

ULTIMELE PRODUSE ALE SATUL INTELIGENT S.R.L

Oferta firmei Satul Inteligent s.r.l nu contine nici un produs sau serviciu