Inscrie firma »
 

Prezentare S************

DESPRE NOI
Proiectul Maguni a fost conceput pentru personalizarea obiectelor la cererea clientului. Conceptul vine din dorinta unor tineri ambitiosi si intreprinzatori ce doresc sa sustina inovatia si creativitatea. Magazinul online de produse personalizate este construit in jurul clientilor, venind in sprijinul acestora cu sistemul de comanda online, telefonic sau prin alte surse de comunicare.

Ce facem"
Dam personalitate obiectelor ce trec prin mainile noastre. Facem ca dorintele clientilor nostri sa devina un mic vis implinit de la cei mici pana la maturii ce spun ca nu mai cred in vise :) Coloritul acestor mici bijuterii pot infrumuseta niste chei de la masina, casa sau oricare altele ce merita a fi marcate.

Un produs personalizat de noi de cele mai multe ori devine un cadou perfect pentru cei dragi, pentru zile de nastere, sarbatori nationale si religioase sau pur si simplu o surpriza pe neprins de veste pentru cel drag noua.
Vrem sa va spunem ca avem foarte muti tati, mame, iubiti si iubite care au devenit pentru cel putin o clipa mai fericiti prin acordarea acestor mici cadouri personalizate.

Misiune
Avem ca scop ca fiecare client sa ne raspunda cu clasicul mesaj “Am primit obiectul personalizat, sunt foarte multumit, o sa va recomand si prietenilor mei”.

Valori
calitate
seriozitate
rapiditate
respect
garantarea unui produs la cererea clientului
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
198 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse personalizate - cadou personalizat - obiecte personalizate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MAGUNI SRL

Oferta firmei SC Maguni SRL nu contine nici un produs sau serviciu