Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Inca din anul 2008, SC ANASTIC CONSTRUCT ofera clientilor sai o gama variata de servicii si produse finite. Cartea noastra de vizita este descrisa tocmai de bogata activitate prestata in domeniul constructiilor si confectiilor metalice. Acesteia i se alatura experienta si seriozitatea echipei, precum si atentia orientata inspre nevoile clientului.

Iesind din tiparul conventional al firmelor de profil, SC ANASTIC CONSTRUCT ofera servicii si produse complexe si performante, strict adaptate cerintelor clientului.

Ne recomanda calitatea serviciilor oferite, printre care se numara: proiectare asistata de programe CAD si CAM, debitarea cu laser si debitarea cu fierastrau cu banda, prelucrari metalice cu utilaje abkant CNC/centru de prelucrare verticala CNC/strung/masina de filetat, asamblare si sudare structuri metalice, finisare si tratamente (debavurare, sablare, cuptor termic, vopsire in camp electrostatic).

Dispunem de echipamente de ultima generatie, ceea ce duce la intregirea procesului de realizare a unora dintre cele mai bune confectii metalice de pe piata de profil.Misiune

Misiunea noastra este cea care ne ghideaza in stabilirea celor mai concrete obiective, si ne ajuta sa ducem la bun sfarsit toate initiativele. SC ANASTIC CONSTRUCT isi doreste sa fie un partener de incredere si un furnizor capabil sa indeplineasca toate cerintele clientilor prin oferirea de servicii si produse de inalta calitate. Abordam problemele intr-un mod flexibil si punem mare pret pe comunicarea cu clientii si partenerii nostri.

Valori

Succesul nostru depinde intr-o mare masura de cel al clientilor nostri. Asadar, prima dintre valori este atentia centrata pe nevoile clientului. O urmeaza indeaproape transparenta, flexibilitatea, inovatia, dinamismul, calitatea, performanta, competenta profesionala.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
47 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: DEBITARE LASER - INDOIRE ABKANT - VOPSITORIE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ANASTIC CONSTRUCT SRL

Oferta firmei SC ANASTIC CONSTRUCT SRL nu contine nici un produs sau serviciu