Inscrie firma »
 

Prezentare C*****************

Producatorul de cablaje CiS automotive SRL poate genera capacitate de productie pentru dumneavoastra intr-un timp foarte scurt!

Biroul de presa CiS, Christina Heise, 12.10.2017

In acest an, compania CiS – furnizor de cablaje, sisteme tehnologice si mecatronica din Germania (Krefeld), cu locatii de productie in Cehia si Romania, doreste sa sustina cresterea dumneavoastra, ca parte a strategiei sale de crestere. In acest sens, am generat deja capacitate pentru dumnevoastra.

Sucursala CiS din Romania, care detine locatii de productie in Copsa Mica si Axente Sever, este specializata in productia de serie medie si mare pentru toate sectoarele industriale, dar in special pentru sectorul auto. Cu un grad ridicat de automatizare, sucursala romaneasca ofera un raport cost-performanta ridicat, realizand cablaje de complexitate medie si ridicata (de la cabluri si cordoane de interconectare si harnasamente cu cate 15-20 conectori, la ansambluri complexe de cabluri). Folosirea tehnologiei de presare automata si semiautomata a conectorilor (presarea IDC – Insulation Displacement Connector) si a tehnologiei de crimpare are ca rezultat un nivel de performanta deosebit de ridicat.

CiS automotive SRL nu este caracterizata doar de cele mai inalte standarde de calitate pentru industria automotive, ci poate sa si demonstreze, ca si companie, comportamentul sau responsabil atat din punct de vedere al securitatii ocupationale si a sanatatii angajatilor, cat si a protectiei mediului si eficientei energetice, prin certificari suplimentare.
Dispunem de urmatoarele certificari: ISO 9001: 2008 | ISO/TS 16949: 2009 | ISO 14001: 2004 + Cor 1: 2009 | BS OHSAS 18001: 2007.

In sensul strategiei sale de crestere "iSpeed", CiS doreste sa continue sa creasca! Suntem capabili sa producem, sa livram la timp si sa dezvoltam in continuare capacitatile necesare, in functie de client si in functie de cerintele acestuia - cu alte cuvinte, suntem capabili sa crestem impreuna cu dumneavoastra. Pe langa asamblarea cablajelor, oferim si alte servicii, cum ar fi montajul de ansamble si subansamble. Prin urmare, puteti obtine totul dintr-o sursa sigura - conectati-va cu incredere!

CiS este un renumit furnizor de ansambluri de cabluri, sisteme tehnologice si mecatronica, avand reputatia bazata pe implementarea de concepte durabile, calitate, viteza de reactie si fiabilitate, toate in serviciul clientilor sai. In opinia acestor clienti, CiS este acum una dintre cele mai bune companii de pe piata. Clientii apreciaza, in special, contributia activa adusa de CiS la costul lor total de proprietate (TCO), avand drept rezultat cresterea competitivitatii acestora. CiS se angajeaza sa dezvolte in mod sistematic aceasta pozitie de lider in sectoarele automatizarii, automobilelor, bancar, ingineriei mecanice, tehnologiei medicale, metrologiei si tehnologiei de control, transportului, comunicatiilor si tehnologiei feroviare, precum si in domeniile energetic si tehnologie de mediu. Inca o data, in 2017, CiS a fost numit unul dintre cei mai buni angajatori din lume intr-un audit WCA realizat de auditorul Intertek, Londra.

CiS electronic GmbH, D-Krefeld
CiS automotive GmbH, D-Krefeld
CiS systems s.r.o., CZ-Nove Město p.S.
CiS automotive SRL, RO-Sibiu
PREZENTARE C*****************
MEMBRU
GRATUIT
C*****************
620 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: automotive - cablaj - productie

ULTIMELE PRODUSE ALE CIS AUTOMOTIVE SRL

Oferta firmei CiS automotive SRL nu contine nici un produs sau serviciu