Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

De ce casa Honeywood sau cum sa pleci dimineata la serviciu si seara sa gasesti casa ridicata

1. Fabrica Honeywood: Fabrica noastra are o linie de productie proprie, in care au fost investiti in anul 2015 peste jumatate de milion de euro in utilaje de ultima generatie Weinman. Dispunem de un centru de comanda numerica pentru prelucrarea grinzilor WBZ160 si mese de tip fluture, care ridica nivelul de calitate al executiei.

Fata de conditiile variabile de pe santier, aici avem indicatori de temperatura si umiditate optim controlati pe tot parcursul procesului tehnologic

Standardele stricte de productie pe care le urmam ne obliga sa controlam strict fiecare grad de temperatura din fabrica si sa respectam fiecare cui prevazut in plan. De aceea, casele de lemn Honeywood reprezinta o investitie pe care o faci o data in viata si ramane si generatiei urmatoare (stiai ca o constructie din lemn, bine facuta, rezista sute de ani")

2. Compartiment de proiectare: In 2008, am infiintat propriul birou de proiectare si am achizitionat cele mai performante soft-uri specializate pentru proiectarea caselor din lemn (4 licente SEMA- Germania, MiTek- Anglia). Resusrsele sunt puse in valoare de o echipa de proiectanti de top.

3.Calitatea materialelor:
Calitatea Honeywood inseamna standarde stricte si zero compromisuri. Casele de lemn prefabricate marca honeywood sunt o investitie sigura in tehnologie de varf, garantata prin folosirea materialelor de calitate superioare fabricate in Germania, Italia si Elvetia, avand grija ca preturile acestora sa reflecte colaborarea de prima mana.

- Lemnul Honeywood provine exclusiv de la furnizorul german Rettenmeier si este recomandat prin teste de laborator si certificate de testare. In 2008, am obtinut certificare pentru aplicarea marcajului CE pe lemnul utilizat (o premiera pentru firmele de constructii de case din lemn din Romania) si certificat FSC (The Forest Stewardship Council).
- Vidiwall si izolatiile minerale- Knauf
- Polistirenul si accesoriile- Caparol
- OSB-ul- Egger
- Foliile bariera de vapori si anticondens- Delta Doerken
- Benzile adezive de etansare- Siga
- Sistemele de fixare- Rothoblaas


4. Garantia lucrarii: Pentru ca noi suntem convinsi de calitatea caselor noastre, am ales sa ne asumam tot ceea ce producem, astfel ca pentru fiecare casa construita de Honeywood vom oferi o garantie de 10 ani. Astfel, clientul va avea garantia unei locuinte sigure.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
659 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case din lemn - constructii structura lemn - case de lemn bacau

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VANDROM TRUST SRL

Case din lemn HoneywoodCase din lemn Honeywood
Case din lemn honeywood
Suntem specializati in fabricarea caselor pe structura de lemn. De ce casa Honeywood sau cum sa pleci dimineata la ...
RON 100.00
SC VANDROM TRUST SRL ESTE INSCRISA IN