Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Astfel toate unitatile indiferent de forma de organizare (SC, ONG, PFA, BNP, CMI) sunt obligate sa efectueze analiza riscurilor la securitate fizica si proiecte pentru sistemele de securitate prin legea 333/2003, HG 301/2012 actualizata conform HG 1002/23.12.2015 si Instructiunea 9 din 2013.
Siguranta este o nevoie elementara de care suntem constienti mai ales cȃnd am avut un eveniment de securitate: furt, talharie, distrugere, violenta. In siguranta suntem cȃnd prevenim aparitia acestora.
SMART EvalPro rezolva problemele pentru siguranta: legal, promt si accesibil ca pret. Deoarece cunoastem bine domeniul si pentru ca ne pasa 100% de calitatea oferita nu generam costuri inutile.
SMART EVALPRO S.R.L. examineaza obiectivul dvs. si va informeaza daca se incadreaza in categoriile de cladiri care au nevoie de:
- Autorizatie si scenariu la incendiu
- Proiect avizat de ISU sau de IJP
- Evaluare si tratare risc la securitate fizica
- Instalare alarma la efractie, supraveghere video, control acces, alarma la incendiu.
- Paza, interventie si monitorizare
Toate serviciile, inclusiv evaluarea riscului, pornesc de la cunoasterea firmei/ institutie dvs., domeniul de activitate, dimensiunea spatiului ȋn care va desfasurati activitatea, numarul de angajati sau numarul maxim de persoane care pot fi gazduite si SMART EVALPRO S.R.L.:

- ARATA nivelul actual de siguranta.
- SALVEAZA timpul si banii dvs. prin identificarea zonelor cu potential mare de producere a evenimentelor de securitate, fara ca dvs. sa va faceti griji.
- REDUCE CHELTUIELILE, folosim proceduri de lucru acolo unde legea nu impune echipamente de securitate
- ORGANIZEAZA, dezvolta si implementeaza masurile de securitate, fie ele de ordin tehnic, administrativ, constructiv sau procedural.
- GARANTEAZA evitarea amenzi ȋntre 1.500 si 10.000 lei sau chiar ȋnchiderea firmei pentru neefectuarea acestor obligatii legale.

Produsele si serviciile gasite pe www.smartevalpro.ro vin ȋn ȋntȃmpinarea celor mai stricte cerinte atunci cȃnd este vorba de securitate. Garantam responsabilitate datorita experientei de peste 7 ani in activitate de organizare, planificare sau executare a masurilor de securitate la toate tipurile de afaceri.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
733 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: evaluare riscuri securitate fizica - alarma efractie - alarma incendiu

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SMART EVALPRO SRL

PROIECTARE ANTIINCENDIUPROIECTARE ANTIINCENDIU
Proiectare antiincendiu
Cladirile si bunurile se incadreaza intr-o clasa de risc la incendiu. Proiectarea determina solutiile tehnice care sa ...
Analiza riscurilor de securitate fizicaAnaliza riscurilor de securitate fizica
Analiza riscurilor de securitate fizica
Elaborarea analizei riscurilor de securitate, reprezinta o modalitate de a identifica principalele riscuri care pot ...
RON 600.00