Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Societatea comerciala SC VILADINA CONSTRUCȚII SRL este o persoana juridica avand ca forma de organizare societate cu raspundere limitata. Ea isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane in aplicare respectiv cu actul constitutiv al societatii.

SC VILADINA CONSTRUCȚII SRL a luat nastere la data de 14 iulie 2003 avand ca activitate principala „ Alte lucrari speciale in constructii – alpinism utilitar” cod CAEN 4399.
Sediul social al societatii este in judetul Bihor localitatea Oradea.
La inceputul activitatii entitatea avea in gestiune doar cateva echipamente tehnologice strict necesare, cum concurenta a fost foarte mica activitatea s-a extins repede si astfel s-a ajuns sa se faca investitii de mijloace fixe din ce in ce mai mari: mijloace de transport (autovehicule, cisterne, autoutilitare), baraci metalice, excavatoare, nacela telescopica, miniincarcator, incarcator frontal, compactor, aparate de sudura, elevator telescopic, masina de debitat tabla CNC, abcant hidraulic CNC, instalatie de sablat, pompe de vopsit Wagner, pistol de vopsit in camp electrostatic. etc.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
80 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Alpinism utilitar

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VILADINA CONSTRUCTII SRL

Oferta firmei SC VILADINA CONSTRUCTII SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC VILADINA CONSTRUCTII SRL ESTE INSCRISA IN