Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Despre noi
Despre noi, cel mai bine vorbesc creatiile noastre. Cu multa imaginatie, cu devotament si indemanare, incercam sa cream cadouri unice atat prin desenele si aplicatiile lor, cat si prin daruirea cu care le facem...
...Pentru ca Vea Creative isi propune sa va ofere cu regularitate sugestii de creatii originale, inovative, realizate cu inspiratie si pasiune in concepte proprii, facute special pentru a sublinia aprecierea fata de o persoana deosebita sau un eveniment unic carora le pot fi destinate.
Fiecare concept-cadou a fost creat cu scopul de a propune o alternativa completa a mesajului fara cuvinte, care sa corespunda perfect cu aprecierea dumneavoastra pentru prieteni, rude, parteneri de afaceri, persoane distinse, dar si evenimente unice, ceremonii si aniversari din viata.
Tablourile noastre sunt inspirate din natura, din tot ceea ce este frumos, din tot ceea ce ne inconjoara! Peisaje sau naturi statice, flori sau simturi, slabiciune sau reverie, totul ne creeaza un sentiment pe care cu bucurie il impartasim! Folosim culori acrilice sau uleiuri de cea mai buna calitate si pictam pe panze de toate dimensiunile.
Sticlele sunt pictate manual in culori acrilice, iar decoratiunile- alese in functie de tema- sunt aplicate cu ingeniozitate si pricepere, totul pentru a crea un intreg si pentru a da unicitate produsului.
Conceptul unic al sticlelor decorate handmade a aparut din dorinta de a scoate din banal recipientul unei sticle cu vin romanesc si a-i atribui un mesaj de apreciere prin decorarea lui in idei originale. Cu intentia de a va oferi solutii estetice pline de culoare si design-uri unicat, am realizat pentru dumneavoastra decoratiuni inspirate de portul popular romanesc, dar si de eleganta si rafinamentul caracteristice unor doamne- mesagere ale gandurilor frumoase. De aceea am cautat in fiecare moment, cu orice prilej, sa oferim prioritate satisfactiei clientului prin productia de calitate a unicatelor handmade.
La comanda dumneavoastra putem picta si decora orice sticla in orice design dorit: clasic, elegant, traditional.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
1 238 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Productie cadouri personalizate - Tablouri - Sticle de vin sau sampanie decorate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VEA CREATIVE CONSULTING

Sticla pictata manual port traditionalSticla pictata manual port traditional
Sticla pictata manual port traditional
Sticla contine vin Pinot Noir, Beciul Domnesc (330 ml) si reprezinta un cadou unicat. Ia bogat decorata cu ornamente ...
RON 54.00
Sticla pictata manual port traditional model 3Sticla pictata manual port traditional model 3
Sticla pictata manual port traditional model 3
Sticla contine vin roze, Castel Huniade (187 ml) si reprezinta un cadou unicat. Ia de Ilfov este in culori calde, mai ...
RON 42.00
Sticla pictata manual port traditional model 2Sticla pictata manual port traditional model 2
Sticla pictata manual port traditional model 2
Sticla contine vin spumant Zarea, Diamond Collection (750 ml) si reprezinta un cadou unicat. Ilicul este un pieptar ...
RON 96.00
Sticla pictata manual port traditional model 1Sticla pictata manual port traditional model 1
Sticla pictata manual port traditional model 1
Sticla contine vin spumant Zarea, Diamond Collection (750 ml) si reprezinta un cadou unicat. Ia in culori sobre dar ...
RON 96.00