Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Constantine Shirts se adreseaza domnilor care doresc sa-si faca prezenta remarcata si inteleg ca imaginea lor conteaza in drumul catre success.

Totul a inceput din dorinta de a oferi produse de inalta calitate la un pret accesibil. Tesaturile utilizate pentru confectionarea camasilor sunt produse in Italia fiind de cea mai buna calitate. Experienta de peste 50 de ani in confectionarea camasilor a croitorilor italieni transmisa din generatie in generatia reprezinta garantia unor produse de calitate superioara.

Credem ca atentia la detalii este esentiala, motiv pentru care produsele noastre sunt realizate la cel mai inalt standard calitativ. Folosim cele mai bune tesaturi si oferim clientilor diferite modele de guler pe care le pot alege in functie de fizionomia fiecaruia.

Produsele comandate vor fi livrate in maximum 5 zile lucratoare. In cazuri speciale daca vei dori sa primesti produsul mai repede ne poti scrie (te vom contacta in maximum 24h) sau poti suna la numarul de telefon 0729789190 si un reprezentant Constantine Shirts iti va oferi toate informatiile solicitate. Aceasta facilitate este oferita fara niciun cost suplimentar.

De asemenea pentru prima comanda, in cazul in care marimea nu se potriveste, costul de transport pentru inlocuirea produsului este suportat integral de Constantine Shirts.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
439 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camasi barbati - Cravate barbati

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CONSTANTINE SHIRTS SRL

Oferta firmei SC Constantine Shirts SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC CONSTANTINE SHIRTS SRL ESTE INSCRISA IN