Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Mykitty deschide o usa catre universul copilariei fetitelor din ziua de astazi, care isi doresc, inca din primii ani, sa fie cochete, vesele si sa atraga atentia. Produsele marca Hello Kitty, disponibile pe site, raspund atat nevoilor practice ale parintilor, interesati de calitatea si siguranta acestora, cat si dorintelor celor mici de a avea la indemana jucarii si accesorii frumoase, viu colorate si moderne.
Oferta este clasificata atat pe grupe de varste, astfel incat cautarea in site sa fie facila si eficienta, dar si pe categorii de produse, de la jucarii si jocuri, la obiecte decorative sau rechizite scolare, de la imbracaminte, incataminte si alte accesorii, la cosmetice pentru copii si electronice.
Nu toate produsele site-ului se adreseaza fetitelor, ci si...fetitelor din fiecare femeie. Gama de ceasuri, rechizite, produse de papetarie sau accesorii pentru telefon si laptopuri, bucura in egala masura copiii, adolescentii sau persoanele mature, care vor sa adauge un pic de culoare in jur.
Va invitam, asadar, pe Mykitty pentru o sesiune vesela de cumparaturi, care vor aduce bucurie garantata celor carora le sunt oferite. De la accesorii pentru bebelusi si pana la cele mai atractive articole de imbracaminte, rechizite sau cosmetice, ravnite de micutele domnisoare, Mykitty este solutia oricarui parinte care vrea sa ofere bucurie copilului sau. Toate produsele sunt adaptate nevoilor si preferintelor copiilor, indiferent ca vorbim de jucarii propriu­zise sau articole care imita obiectele de uz practic ale adultilor (bijuterii, cosmetice) si care fac deliciul micutelor, ori de cate ori au acces la ele.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
781 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: JUCARII COPII - PRODUSE COPII - GHIOZDANE SCOALA

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CONTRASERRE SRL

Oferta firmei SC CONTRASERRE SRL nu contine nici un produs sau serviciu