Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Compania CTS Romania a fost fondata in anul 2003, fiind specializata in aplicarea vopselei lichide pe: ABS, ABS-PC, PA, aluminiu si otel. De asemenea efectuam operatii de zincare electrochimica pe metal si galvanoplastie pe suport ABS si ABS/PC.
Liniile de productie ale CTS Romania sunt echipate cu instalatii automatizate, moderne, astfel asigurandu-se calitatea si organizarea dorita de catre client.
Tehnologia noastra, certificarile ISO9001 - ISO14001, respectiv controlul calitatii si logisticii, va garanteaza o inalta fiabilitate in realizarea produselor dumneavoastra.
CTS Romania s-a impus in mediul economic local / regional prin seriozitate, profesionalism, orientare catre client si prin imbunatatirile continue aduse serviciilor si proceselor. Aceste fapte fiind dovedite si prin noul certificat - Firma de incredere 2016 - obtinut datorita calificativelor bune primite de la clientii nostri.
Experienta noastra este recunoscuta in diverse domenii, cum ar fi: industria auto, industria articolelor sportive si industria de retail.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
418 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tratamente de suprafata - Zincare electrochimica - Aplicare vopsele lichide

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CTS ROMANIA SRL

Oferta firmei SC CTS Romania SRL nu contine nici un produs sau serviciu