Inscrie firma »
 

Prezentare RODIPET

RODIPET S.A. este cea mai importanta companie de distributie a presei din Romania, singurul distribuitor de presa care aprovizioneaza zilnic punctele de vanzare din 41 de agentii arondate fiecarui judet, detinand 22 - 30 % din cota de piata in Romania in domeniul distributiei de presa.
Compania detine cea mai mare retea de puncte de vanzare (peste 1400) din Romania, localizate in centrele oraselor, gari, hoteluri, supermarket-uri, colaboreaza cu peste 500 de edituri, distribuie 14 milioane de ziare si reviste lunar, avand in portofoliu peste 900 de titluri.
ACTIVITATI
1.Distributie presa, produse complementare (cartele telefonice,tigari, bauturi racoritoare, papetarie, dulciuri), carte, si produse multimedia.
2. Import de carte, publicatii si produse complementare;
3. Distributia coletelor catre destinatii externe si contractarea de abonamente pentru clienti externi ;
4. Distributie / Vanzare en-gros (presa si produse complementare).

SERVICII
1.Abonamente publicatii romanesti si straine prin fax, website, email sau direct la orice punct de vanzare, punand la dispozitie TELVERDE : 0800-120-111 pentru relatii despre procedura de abonare si detalii suplimentare.
2. Cel mai mare magazin virtual din Romania, pentru presa si carte
Prin http://shop.rodipet.ro, se asigura contractarea de abonamente on-line la publicatii centrale, locale si internationale.
3. Rodiper Curier ofera servicii de curierat rapid in Bucuresti si in tara, flota deservind atat necesitatile de curierat ale RODIPET, cat si ale persoanelor fizice sau juridice.
4. Publicitate outdoor
RODIPET ofera spațiu pentru publicitate outdoor în toată țara (chioscuri si shopuri Rodipet), oferind si servicii de distributie / expunere a materialelor publicitare prin reteaua de chioscuri.
5.Franciza Rodipet ofera un sistem alternativ, menit sa creasca vanzarile prin punctele de vanzare Rodipet operate de catre francizat, care primeste asistenta si consultanta gratuita pe toata durata contractului. Francizatul obtine, cu investitii minime, o afacere la cheie, dupa un model care si-a demonstrat viabilitatea in practica.
PREZENTARE RODIPET
LIGHT
MEMBER
RODIPET
4 491 accesari
Persoana de contact: ANA MARIA PASCARU
Adresa postala: Piata Presei Libere nr.1, Corp B (P + M + Et. 3 + Et. 4)
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici 021318.70.00
Fax: 021318.70.02
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Ambalare

ULTIMELE PRODUSE ALE RODIPET

Oferta firmei RODIPET nu contine nici un produs sau serviciu