Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Infiintata in mai 1996, Pro Management are ca activitate principala \" Alte Forme De Invatamnat\", Cod CAEN 8559, fiind unul din principalii furnizori de servicii de formare si perfectionare profesionala in IT, economie, management- marketing. .
Pro Management este autorizat din 2001 \"Centru de educatie tehnica Microsoft\" (CTEC), cunoscuta astazi sub noua denumire de \"Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions\".
Din 2002 Pro Management detine autorizarea Autodesk Training Center, oferind instruire si consultant in proiectarea asistata de computer.
Tot in 2001, Pro Management obtine autorizarea de \"Pearson Education Virtual University Enterprises Autorized Center\", iar din 2007 este autorizat \"Prometric Testing Center\", fiind abilitat sa organizeze examene de certificare a competentei in IT, recunoscute international.
Din 2002 Pro Management este autorizat \"Microsoft Office Specialist - Authorized Training&Testing Center\", fiind abilitat sa ofere instruire de specialitate, tutoring si coaching end-userilor care utilizeaza suita MS Office 2003/2007/2010, precum si examenele de certificare Microsoft Office Specialist si IC3, oferite de Certiport.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Training - consultanta - certificare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PRO MANAGEMENT.SRL

Oferta firmei SC Pro Management.SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC PRO MANAGEMENT.SRL ESTE INSCRISA IN