Inscrie firma »
LAW ACCOUNTING Romania Prezentare firma Produsele firmei Contact
CONSULTANTA JURIDICA

CONSULTANTA JURIDICA

Telefon: click aici0311023996
Persona Contact:
Rotaru horatiu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare CONSULTANTA JURIDICA



OFERTA PROMOTIONALA SERVICII JURIDICE

Stimati domni,

Serviciile oferite de Cabinetul nostru de Avocat pentru companii constau in Consultanta juridica in activitatea curenta:

In baza unui contract de consultanta si/sau reprezentare cu tarif lunar sau cu onorariu orare si onorariile forfetare sau stabilite pe proiect, dupa caz.
Onorariile practicate de noi sunt accesibile pentru pentru toti comerciantii, firme mici, respectiv firme mijlocii.

Cabinetul nostru va controla si va garanta respectarea legislatiei economico-financiare pentru operatiunile derulate de comapania Dvs.

Astfel, vom rezolva aspectele legale aparute in relatiile cu:
Asociatii sau actionarii - exemplu: verificarea respectarii cerintelor legale in Adunarile Generale, redactarea actelor modificatoare ale statutului societatii, indeplinirea procedurilor de inregistrare a mentiunilor la Registrul Comertului, participarea la sedintele Consiliului de Admnistratie.

Partenerii comerciali - exemplu: protejarea interesului clientului in contractele incheiate cu partenerii de afaceri, intreprinderea demersurilor legale judiciare (proces de fond, executare silita) si extrajudiciare (tranzactii, rascumparari de creante, compensari) pentru recuperarea creantelor comerciale.


Autoritatile fiscale - exemplu: verificarea respectarii legilor privind disciplina financiar-contabila, consultanta manageriala pe probleme fiscale si prezentarea unor scheme de structurare a afacerii pentru minimizarea expunerii fiscale in Romania.


Angajatii - exemplu: intocmirea de contracte colective de munca, asistarea angajatorului in probleme legate de dreptul muncii (modalitati de angajare speciale pentru cetatenii straini, motivarea legala a concedierilor de personal etc.).

Finantatori - exemplu: intocmirea de planuri de afaceri, intocmirea ori supervizarea documentelor necesare pentru participarea la licitatii, verificarea contractelor de imprumut din perspectiva clientului.
Mentionam ca actionam asemanator unui jurist pentru firmele care nu detin un asemenea salariat, oferind un pachet de servicii juridice la un pret extrem de generos. Convingeti-va!
Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra si pentru orice detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la tel. 0311023996 sau prin e-mail la adresa [email protected].






PREZENTARE LAW ACCOUNTING Romania
LIGHT
MEMBER
LAW ACCOUNTING Romania
4 859 accesari
Persoana de contact: Rotaru horatiu
Adresa postala: Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0311023996
Fax: 2220153
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta juridica

CONSULTANTA JURIDICA ESTE LISTAT IN: