Inscrie firma »

consultanta fiscala persoane juridice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta fiscala persoane juridice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta fiscala

Consultanta fiscala


, relatia cu camera de munca, reprezentare in fata organelor de control, consultanta... fiscala, expertize contabile. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Fiscalitate galati

Fiscalitate Galati


Consultanta fiscala - Serviciile de consultanþã fiscal...ãþii unei companii. Consultanta si reprezentare in fata organelor fiscale. Consultanta...ã acoperã aspectele materiale care au un impact fiscal asupra activit ... »
 Consultanta fiscala

Consultanta fiscala


Consultanta fiscala, expertiza cu verificare declaratii anterioare pentru... Persoane Juridice si Persoane Fizice din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Giurgiu ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Consultanta fiscala

Consultanta fiscala


Activitatea de consultanta fiscala se exercita numai de persoanele care au...,civile si comerciale cu persoanele fizice sau juridice carora le acorda consultanta si fata de care... promovat examenul de consultant fiscal si se inregistreaza in Registrul consultantilor ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta fiscala

CONSULTANTA FISCALA


Consultanta privind taxele si impozitele pentru persoane fizice si juridice... persoane nerezidente, tratate de evitare a dublei impuneri -Impozite si taxe locale... Consiliere privind litigiile si divergentele cu autoritatile fiscale (contestatii ... »
Light Member 17 ani
Timis
 Consultanta juridica, asistenta si reprezentare

Consultanta juridica, asistenta si reprezentare persoane fizice si juridice


ne permite sa oferim servicii de consultanta, negociere, redactare acte... contenciosului administrativ fiscal Dreptul penal Alaturat acestor domenii, va putem... oferi consultanta, asistenta si reprezentare in oricare dintre urmatoarele ramuri ... »
 Consultanta financiara si fiscala

Consultanta financiara si fiscala


organizarea si tinerea contabilitatii 4. SERVICII DE CONSULTANTA FISCALA - Consultanta..., resurse umane si intocmire si depunere declaratii 3. SERVICII DE CONSULTANTA... privind legislatia fiscala - Asistenta companiei pe timpul controalelor fiscale ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Finante fiscal-contabil  consultanta

FINANTE FISCAL-CONTABIL consultanta online in management fiscal-contabil


si contabilitatea persoanelor juridice. Suntem capabili sa reducem riscurile prin sublinierea... ONLINE si colaboreaza pentru: Asistenta in aspecte privind fiscalitatea... importantei informatiilor fiscal-contabile asupra rezultatelor, prin sintetizarea ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Cd-ul primii pasi in mediul fiscal romanesc

CD-ul Primii pasi in mediul fiscal romanesc


orice persoana juridica....CD-ul Primii pasi in mediul fiscal romanesc DIN CONTINUTUL CD.... Tipizate-modele, Codul muncii si codul fiscal 2012, Institutii de interes major ... »

Pret: 124 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Case de marcat fiscale

Case de marcat fiscale


cu succes atat persoanelor juridice, cat si fizice. Numai la noi puteti avea o... * Case de marcat fiscale, cantare electronice, masini de numarat bani * Amanet... adevarata gama de produse si servicii incepand de la consultanta financiara pana ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
 Imobiliare detinute de persoane juridice

imobiliare detinute de persoane juridice


Ne adresam in special persoanelor juridice care doresc sa plateasca o cota... redusa a impozitului pe cladire in anul 2012. Conform art. 253 Cod Fiscal firmele... fiscal de referinta; b) 30% si 40% pentru cladirile care nu au fost reevaluate ... »

Pret: 300 RON
 Pachetul juridic - top business creative

Pachetul Juridic - Top Business Creative


, dizolvari si radieri ale persoane juridice, agenti economici sau non - profit; c... evitarea oricarui incident juridic cu partenerii Dumneavoastra de afacere; Spre... juridice precise, in toate etapele procesuale interne, din care exemplificam: a ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Obtinerea certificatelor de rezidenta fiscala

Obtinerea certificatelor de rezidenta fiscala


: a) dividende de la o persoana juridica romana; b) dobanzi de la un rezident... al consiliului de administratie al unei persoane juridice romane;... persoanele care participa efectiv la asemenea activitati sau de catre alte persoane; i ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Asistenta juridica de calitate

Asistenta juridica de calitate


Asistenta juridica in domeniul civil, comercial, contencios si fiscal..., persoanelor fizice sau juridice..... Consultanta si reprezentare in fata instantelor de judecata, institutiilor statului ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


platite de persoanele juridice actionarilor peste pretul pietei... obtinute de persoanele juridice straine din vazarea - cesionarea titlurilor...Kitm FISCALITATE si CONTABILITATE 2010: TVA+Impozite Directe+Conta. OUG 109 ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Comerciale, consultanta juridica,

comerciale, consultanta juridica, consultanta-societati.


de consultanta juridica pentru afaceri agentilor economici. Noi sprijinim agentii economici..., contracte comerciale, consultanta juridica. Oferim solutii sigure si eficiente pentru.... SERVICII asistenta si consultanta juridica in materie de infiintare sau modificare ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Monitorul fiscalitatii internationale-abonament 2009

MONITORUL FISCALITATII INTERNATIONALE-Abonament 2009


de colaborarea permanenta a unor oameni cu experienta in practica juridica fiscala si cea...Numar aparitii - 12/an Revista Monitorul Fiscalitatii Internationale vine sa... suplineasca lipsa acuta de INFORMATII SPECIALIZATE cu privire la domeniul FISCALITATII ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fiscalitate & resurse umane, bacau, aprilie 2012

Fiscalitate & Resurse Umane, Bacau, aprilie 2012


in cadrul Universitatii "George Bacovia" Bacau, Expert contabil, Consultant fiscal... ocupatiile Inspector Resurse Umane (cod COR 333304) si Expert Fiscal (cod COR 241221... de modificarea codului fiscal pana la 30 decembrie 2011 oug 125/2011 (modificari ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


si de gestiune; - consultanta fiscala; - expertiza contabila; - servicii... ale unei entitati in scopul formularii unei opinii de audit. Consultanta fiscala... si financiara Consultanta fiscala acopera toate aspectele importante pentru o buna ... »
Buyer Member 10 ani
Bistrita-Nasaud
 Consultanta in afaceri si management

CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT


SC ODYN CONSULTING SRL ofera tuturor persoanelor juridice si sau fizice... IN AFACERI - consultanta privind variantele de inregistrare fiscala la infiintarea... interesate consultanta in afaceri si management ,initiere in afaceri, consultanta ... »
Light Member 15 ani
Bacau
 Servicii contabilitate

Servicii contabilitate


contabila si fiscala, salarizare si resurse umane, consultanta fiscala si financiara... pentru persoane fizice si juridice.... organismelor profesionale din care facem parte si traininguri pe fiscalitate ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice..., oferindu-va consultanta si consiliere, interpretarea si aplicarea codului muncii... relatiei angajator - angajat, declaratii etc. Persoana Fizica Autorizata ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


de persoanele juridice straine din vazarea - cesionarea titlurilor de participare...Ref: Noutati fiscale si contabile aplicabile de la 1 Ianuarie 2010 conform OUG... - Decembrie 2009, pentru actualizarea informatiilor dvs. fiscale si contabile ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii legale

Servicii legale


; analiza si opinii scrise pe contracte; analiza si opinii scrise - situatii juridice.../corporatist -------------------------------------------------------------------------------- Inregistrarea in registrul comertului, inregistrare fiscala si autorizarea functionarii... unui comerciantilor !!! emblema comerciantilor; transformarea formei juridice ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Registrul unic de control

REGISTRUL UNIC DE CONTROL


Contribuabilii, persoane juridice inregistrate la Oficiul National...: financiar-fiscal, sanitar, fitosanitar, urbanism, calitatea in constructii, protectia ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
48 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"consultanta fiscala persoane juridice" in Firme Hot - 34 Rezultat(e)
Folositi cautarea