Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Suntem o companie de productie/comercializare lumanari decorative si de menaj, ne adresam atat consumatorilor persoane fizice cat si persoanelor juridice. Vindem lumanari deosebite en-gross si en-detail pentru consumatorul final prin web shop-ul nostru, dar ne adresam si resseler-ilor de tip: supermarket, hipermarket, magazine de suveniruri, magazine de decoratiuni/mobila si aranjamente interioare, hoteluri, florarii, centre welness&spa, centre turistice/muzeale, etc. pentru revanzare si decor.
Realizam lumanari ce ard linear, in culori variate si esente diferite: vanilie, scortisoara, mosc, lavanda, liliac, brad, mar, portocala, orhidee, cafea, cocos.
Echipa ARDDOR este la dispozitia dvs. prin crearea unei atmosfere extraordinare prin miros, culoare si buna dispozitie, dezvoltam simturile legate de relaxare si stare de bine, acum intr-o lume in miscare si fara timp pentru relaxare.
De la esente fresh, linistite la esente calde si patrunzatoare, noi oferim acele momente de neuitat pentru care merita sa traiesti in fiecare zi.
In acelasi timp, crestem interesul oamenilor pentru frumos, traditii si cultura poporului roman prin promovarea lumanarilor personalizate cu simboluri romanesti: lumanari pictate cu motive traditionale, lumanari decor realizate in acord cu operele unor sculptori celebri, lumanari care vor reproduce alte simboluri reprezentative pentru Romania (Dracula, Tepes, etc.).
Suntem siguri ca putem transforma patrimoniul cultural al Romaniei intr-o experienta de neuitat! Din acest motiv te invitam si pe tine sa faci parte din povestea noastra unica si rafinata.

Ne putem bucura impreuna de lumanarile extraordinare realizate de compania noastra, transformand o zi obisnuita intr-una de neuitat. Calitatea momentelor petrecute alaturi de oamenii valorosi din viata noastra este data si de frumusetea lucrurilor marunte care completeaza un cadru perfect - lumanarile decor!
De asemnea, lumanarile sunt decorul ideal cand vine vorba de evenimente speciale ale vietii noastre: nunti, botezuri, aniversari, onomastici, party-uri tematice, evenimente business si orice alte ocazii de care dorim sa ne amintim cu placere.
Linistea unei seri romantice intr-un cadru luminat usor de flacara lumanarilor te revigoreaza si iti energizeaza trupul si sufletul deopotriva.
Avand in vedere ca boala secolului XXI este considerata a fi stresul, interesul pentru activitati/obiecte care induc relaxarea este tot mai crescut, iar noi, ARDDOR suntem una din alegerile clientilor nostri pentru ca oferim RELAXARE, ENERGIZARE si DRAGOSTE in tot ceea ce producem pentru voi.
Producem si lumanari unicat, gata sa incante simturile celor mai sofisticate priviri: opere de arta in miniatura, lumanari imbracate in port popular romanesc, lumanari tematice (Valentine\'s Day, Ziua Mamei, Craciun, Paste, etc), flexibilitatea noastra in realizarea comenzilor este una foarte mare, data de creativitatea si imaginatia echipei noastre, in concordata cu cerintele impuse de client.
Starea de bine generata de puterea unei lumanari aprinse reduce stresul si cheama buna dispozitie, oferind energie si pace prin bogatia domeniului din diverse puncte de vedere: arome, culori, forme, modele unicat.
In concluzie, noi aducem CULOARE, ENERGIZARE si AUTENTICITATE in viata clientilor nostri, sentimente extraordinare, un imbold pentru o viata ce merita a fi traita frumos, momente unice care se transforma in clipe de neuitat alaturi de noi, echipa ARDDOR - soapte de lumina.

Aducem lumina in viata copiilor aflati in suferinta, copii bolnavi, fara ajutor material/spiritual prin donatiile implementate odata cu achizitionarea lumanarilor de catre dvs.
Astfel, in momentul in care va decideti asupra achizitionarii unui model de lumanare aveti posibilitatea sa donati o suma la alegere pentru copiii defavorizati social sau financiar, cazuri inregistrate in cadrul Asociatiei Piticot ai caror parteneri suntem.
Fiecare din noi trebuie sa se gandeasca ca poate schimba in bine destinul unui copilas aflat in suferinta, copiii sunt lumina lumii, viitorul umanitatii si sclipirea din ochii fiecarui adult ... daca cautam bine in adancul fiintei noastre sigur regasim copilaria si frumusetea ei.
Copiii merita SANSA de a avea o VIATA frumoasa, fundamentul dezvoltarii unui adult echilibrat!
Impreuna putem schimba vieti, impreuna putem crea vise, impreuna suntem mai puternici!
Cumpara, Doneaza, Ajuta!
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
1 026 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: lumanare - productie lumanari - lumanari decorative

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ARDDOR D-LUXE SRL

DraculaDracula
Dracula
Vlad Tepes, cunoscut drept Dracula ramane invaluit in mister pana in zilele noastre. Bram Stoker l-a ales pe acesta ...
RON 45.00
Cumintenia PamantuluiCumintenia Pamantului
Cumintenia pamantului
Sculptura este reprezentata printr-o femeie misterioasa, foarte concentrata asupra propriei persoane, reprezentand un ...
RON 39.00
Poarta SarutuluiPoarta Sarutului
Poarta sarutului
Aceasta opera de arta este vazuta ca desavarsirea iubirii in viata, glorificand implinirea trupurilor contopite ...
RON 43.00
Domnisoara PoganyDomnisoara Pogany
Domnisoara pogany
Aceasta sculptura a lui Brancusi a fost realizata in 1913. Numele operei de arta provine de la pictorita maghiara ...
RON 83.00
SarutulSarutul
Sarutul
Sarutul, creatia lui Brancusi, poate fi considerat drept replica la Sarutul lui Rodin. Aceasta lucrare demonstreaza ...