Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Prezentare
SC POP INDUSTRY SRL Slatina

Pop Industry este o companie cu statut privat si autonom care si-a inceput activitatea in anul 1994. Inceputa ca afacere de familie cu productia de sulfat de aluminiu, compania s-a dezvoltat bazandu-se pe profesionalismul si experienta unui grup de oameni foarte dedicati. Intr-un spirit de continua perfectionare, dezvoltarea a dus la diversificarea activitatilor:
1. Sulfat de aluminiu
SC. Pop Industry S.R.L. produce de peste 15 ani coagulanti si floculanti chimici folositi in procesele de potabilizare a apei, de epurare a apei si in procesele tehnologice de obtinere a hartiei.
Dintre putinele firme producatoare de SULFAT DE ALUMINIU din Romania, POP INDUSTRY se distinge prin calitatea produsului si promptitudinea respectarii contractelor.
Experienta si cercetarile companiei, care se intind pe o perioada de aproape un deceniu, ii permit sa aiba o contributie importanta la asigurarea unei APE CURATE pentru foarte multi oameni.
Compania este autorizata pentru fabricarea si comercializarea sulfatului de aluminiu si pentru functionarea legala a mijloacelor de productie de care dispune.
In cadrul sectiei de producere a sulfatului de aluminiu activeaza 20 de persoane cu studii tehnice medii si superioare. Majoritatea angajatilor lucreaza de mai multi ani in cadrul sectiei, cunoscand bine utilajele si instalatiile, precum si conditiile de calitate ale produselor, fie ele materii prime sau produs finit.
Calitatea produsului, fiind una dintre principalele preocupari, a oferit companiei posibilitatea detinerii certificatului SRAC conform conditiilor din standardul ISO 9001:2008.
Pop Industry ofera posibilitatea transportului sulfatului de aluminiu catre beneficiar, societatea detinand in proprietate un puternic parc auto.

2. Remorci
SC. Pop Industry S.R.L. este una dintre cele mai vechi si mari fabrici de remorci auto din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul structurilor auto, societatea ofera remorci pentru orice tip de utilizare.
De la fondarea sa in 1994, Pop Industry este activa ca producator de remorci si caroserii pentru vehicule in toata Romania. Mai mult de 1.000 de suprastructuri auto sunt livrate anual pentru clienti privati sau companii. Constructia vehicululelor este efectuata in orasul Slatina intr-o fabrica de peste 10.000 mp cu o capacitate de productie importanta, iar prezentarea este realizata intr-un spatiu generos si curat unde personalul specializat ofera informatii utile despre produsele companiei.
Toate remorcile sunt dotate cu accesorii de calitate, de la producatori cu renume, axele si franele sunt AL-KO sau KNOTT, fiind astfel simplificata intretinerea. Atelierul service specializat este disponibil pentru orice revizie, reparatii sau modificari.
Utilizarea de materiale usoare (aluminiu sau tabla zincata profilata) conduce la oferirea unor vehicule eficiente care permit economisirea de combustibil si de costuri.
Pentru a promova imaginea de brand si publicitate, Pop Industry ofera posibilitatea de a imprima direct de la fabrica, un text sau o imagine pe coperta sau corpul vehiculului.

3. Suprastructuri auto
Pop Industry a obtinut acreditare RAR inca din anul 1994, devenind companie acreditata Dacia - Renault. Firma construieste sasie intre 3,5 - 20t, adecvate oricarui tip de transport.
SC. Pop Industry S.R.L. actioneaza in domeniul productiei de caroserii, remorci si semiremorci de peste 10 ani, iar in acest moment dispune de o baza de productie de peste 10.000 mp, la care se adauga ateliere de proiectare si birouri, atelier de vopsitorie utilat cu cabina de sablat de 15 metri si vopsit de 15 metri si cuptor.
Toate acestea au permis companiei sa abordeze orice fel de proiect, astfel ca, in acest moment, SC. Pop Industry SRL ofera toata gama de suprastructuri si remorci auto, de la caroserii standard pana la caroserii speciale, remorci de tot tipul, de la 750 kg, pana la 18 tone, containere deseuri, confectionate conform DIN30722, skipcontainere, confectionate conform DIN30720, montaj accesorii pe suprastructuri, precum si reparatie capitala pentru remorci, semiremorci, camioane, basculante.

4. Parapeti
Pop Industry este singurul producator privat de parapet metalic si executa sisteme de parapet metalic pentru protectie console, stalpi si portale pentru infrastructura drumurilor.
Parapetul de siguranta pentru drumuri produs de SC. Pop Industry S.R.L. garanteaza siguranta cea mai buna, fiind o bariera activa, proiectata sa asigure prin propria geometrie o reactie elastica la impact. De asemenea, sistemul poate absorbi fortele generate de impact corespunzator intensitatii acestora, evitand deformarea plastica finala, din acest motiv garantand operatiuni mai ieftine de intretinere sau schimbare, in comparatie cu cele simple metalice.
Parapetul de protectie este realizat din elemente metalice din tabla, montate cu suruburi pe stalpi metalici, toate elementele fiind acoperite cu un strat de zinc. Durata de exploatare a acestora este apreciata la 25 ani.
Pentru protejarea impotriva coroziunii, toate piesele care participa la executarea parapetului se zincheaza termic conform SR EN ISO 1461.
Otelul folosit pentru parapete respecta standardele STAS-ului 901-80 OL37.2K STAS 500/2-80.
Abaterile limita pentru prelucrarile metalice sunt conform STAS SR ISO 2768.

5. Containere locuit & Containere deseuri
Societatea ofera orice tip de containere simple sau modulare realizate sau compartimentate conform ISO si dupa propria schita a clientului, containere deseuri confectionate conform DIN 30722 si skipcontainere DIN 30720. Solutii practice de utilizare a containerelor: container magazin, toalete publice, spatiu universal de cazare, adapost temporar sinistrati, oficiu postal, punct service, punct de colectare a laptelui, centrala telefonica, garaj auto, spalatorie.

6. Containere Molok
Calitate
Principala preocupare a societatii Pop Industry este asigurarea calitatii produsului realizat. In acest scop detine un laborator propriu pentru analizele chimice specifice sulfatului de aluminiu, precum si un contract de colaborare cu un laborator acreditat pentru verificari periodice.
Laboratorul analizeaza probe recoltate de pe placa de cristalizare si este dotat cu reactivi si aparatura necesara determinarii calitatii sulfatului de aluminiu cristalizat, conform SR EN 878/2004.
Societatea detine certificare atat pentru managementul sanatatii si securitatii in munca precum si pentru managementul mediului. De asemenea, firma detine inregistrarea REACH pentru produsul
SULFAT DE ALUMINIU.

Istoric si Performante:
- firma a fost infiintata in anul 1994 cu 100% capital privat
- 1999 - Locul I in Topul Firmelor la nivel judetean pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii acordat de Camera de Comert Industrie si Agricultura Olt
- 2001 - Locul I pentru rezultate deosebite in Topul Firmelor la nivel judetean pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii acordat de Camera de Comert Industrie si Agricultura Olt
- 2001 - Diploma de excelenta pentru situarea in primele locuri la ultimele editii ale Topului Firmelor
- 2007 - Locul I pentru topul exportatorilor directi la nivel judetean pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii acordat de Camera de Comert Industrie si Agricultura Olt
- 2008 - Diploma de excelenta pentru situarea in primele locuri la ultimele editii ale Topului Firmelor
- 2010 - locul 1 in TOP AFACERI Romania 2010 Top 5 Afaceri pentru Romania Intreprinderi Mici, judetul OLT, domeniul 20: Fabricarea substantelor si a produselor chimice
- 2010 - locul 1 in Top 5 Profit pentru Romania, judetul OLT, domeniul 20: Fabricarea substantelor si a produselor chimice
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
463 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remorci - containere - parapeti

ULTIMELE PRODUSE ALE SC POP INDUSTRY SRL

Oferta firmei SC POP INDUSTRY SRL nu contine nici un produs sau serviciu