Inscrie firma »

S******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************

Website-ul este portalul prin care facem cunoscut brandul si identitatea companiei Urban Glam Design.
In atelier nu trece o zi in care sa nu ne dorim sa ne inspiram clientii cel putin in aceeasi masura in care ei ne inspira pe noi. Motto-ul nostru este \" Live beautifully everyday\", si asta dorim sa oferim clientilor nostri. In atelierul Urban Glam Design, designerii nostrii aduc la realitate toate visele clientilor nostri care isi doresc o categorie de haine unicat.
Cu siguranta de multe ori s-a discutat despre sintagma \"nu haina face pe om\", dar hainele dumneavoastra va ajuta sa va simtiti mai elegant, mai eficient, mai bine in situatiile pe care le intalniti in activitatile zilnice.
Pentru a va simti extraordinar indiferent ca sunteti la munca, la scoala, la o petrecere sau in parc va punem la dispozitie o gama variata de haine online pentru toate varstele si ocaziile.
Deschis in 2015, cu un concept chic si modern, Urban Glam Shop iti aduce mai aproapte garderoba ta de vis. Noul tau look este doar la un click distanta. Magazinul nostru iti pune la dispozitie o gama variata de articole vestimentare potrivite pentru orice ocazie. Este destinat ambelor sexe, aici poti sa gasesti atat accesoriile tale preferate cat si ultimele trenduri in materie de haine si incaltaminte. Magazinul nostru iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza piesele vestimentare preferate cu ajutorul echipei noastre de designeri tineri si inovatori care se pliaza pe stilul si nevoile tale.
Clientii Urban Glam pot oricand sa discute cu un designer direct prin formularul disponibil pe site si sa isi creeze un articol vestimentar unic; o rochie de seara personalizata pentru un eveniment special sau o rochie office pentru a iesi in evidenta.
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
364 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Haine online - Haine dama - Haine barbati

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WEB CONSULTING SOLUTIONS SRL

Oferta firmei SC Web Consulting Solutions SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC WEB CONSULTING SOLUTIONS SRL ESTE INSCRISA IN