Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Din 2013, Wise&Grunfeld si-a propus implementarea pe piata din Romania a sistemului de incalzire Heat Plus, sistem ce transforma energia electrica in energie infrarosie. Scopul nostru este de a veni in ajutor celor ce isi doresc sa creeze in propria locuinta un mediu ambiental placut, util si totodata mai prietenos cu natura, prin emisii 0 de dioxid de carbon.
Colaborarea cu clientii nostri a facut posibila dezvoltarea portofoliului de produse, astfel incat, in prezent, putem vorbi cu incredere despre conceptul de casa verde si casa independenta, prin integrarea in asamblu a sistemului de incalzire pe infrarosu indepartat, a panourilor fotovoltaice si a panourilor solare.
Alaturi de distribuitorii locali, ne dorim ca prin actualii si viitorii nostri clienti, sa mentinem lumea cat mai curata, cat mai frumoasa si cat mai sanatoasa.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
446 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: incalzire infrarosu - panou solar - panou fotovoltaic

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WISE&GRUNFELD SRL

Heat Plus - Sistem de incalzire in pardoseala pe infrarosu indepartatHeat Plus - Sistem de incalzire in pardoseala pe infrarosu indepartat
Heat plus - sistem de incalzire in pardoseala pe i...
Scopul nostru este de a veni in ajutor celor ce isi doresc sa creeze in propria locuinta un mediu ambiental placut, util ...
EUR 35.00