Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

SC NELSONPROD SRL este o societate infiintata in anul 1991 cu capital privat roman - avand ca domeniu de activitate fabricarea si comercializarea produsului de lipie libaneza, fabricarea si distributia de inghetata si comercializarea de inghetata soft .
Totul a inceput in Timisoara, cu un numar de 10 angajati priceputi si pasionati de celebrul desert italian. In primii ani de activitate procesul de productie era unul greoi, toate procesele se faceau manual. Punand foarte mult accent pe calitate, am inceput sa ne dezvoltam, am investit masiv in linia de productie si in angajarea de specialisti care sa supravegheze modul de pregatire a inghetatei si a lipiilor. Fiind sustinuti de o tehnologie performanta, oameni talentati si logistica moderna (proces automat de productie ), NELSONPROD se bucura de o dezvoltare continua in sectorul productiei.
Produsele Nelson se gasesc in urmatoarele judete din Romania: Timis, Caras Severin, Dolj, Gorj, Cluj, Arad, Alba, Constanta, Valcea, Buzau, Iasi, Teleorman, Calarasi, Harghita, Covasna, Mures.
De asemenea ne bucuram de un succes foarte mare in ceea ce priveste distributia lipiilor la nivel international.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
253 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ice cream - inghetata - ice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NELSON PROD S.R.L.

Oferta firmei SC NELSON PROD S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
SC NELSON PROD S.R.L. ESTE INSCRISA IN