Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Societatea comerciala S.C.SANIDET DISTRIBUTION S.R.L a fost infiintata in anul 2012, fiind reprezentantul si distribuitorul in Romania al firmei LU&MI DETERGENTI /Rovereto/ITALY, producator de detergenti profesionali marca SANIDET.
Produsele sunt de ultima generatie
Avem o gama diversificata :produse de interes general cat si industrial - sapunuri, detergenti, dezinfectanti si sanificanti lichizi si pulbere, detergenti agroalimentari, degresanti, deodoranti etc. - ofera calitatea pe care o asteapta orice utilizator final: EXCELENTA, cu respectarea stricta a standardelor UNI EN 9001/ 2008 nr. 50 100 9677 si UNI EN 1401/ 2008 al si cu folosirea materiilor prime provenind din Comunitatea Europeana. Produsele noastre sunt 90% biodegradabile. Retetele speciale ne permit obtinerea de produse non-toxice sau cu un grad scazut de toxicitate, pe care le livram in ambalaje reciclabile si usor de folosit.Servicii profesionale
Dispunand de un laboator tehnic de ultima generatie si de tehnologii nepoluante, suntem in masura sa dezvolte constant noi fomule, in functie de necesitatile reale ale clientului si sa oferim asistenta tehnica necesara. Fiind constienti de faptul ca aplicarea corecta a solutiei alese influenteaza in aceeasi masura rezultatul final ca si calitatea produselor folosite, oferim tuturor clientilor nostri consultanta in dezvoltarea unor metode de curatire eficiente (H.A.C.C.P), precum si asistenta in aplicarea acestor metode. Si tot de aceea concepem si fabricam la comanda produse adaptate cerintelor fiecarui client.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
336 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: detergenti profesionali - detergenti horeca - produse curatenie profesionale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SANIDET DISTRIBUTION SRL

Oferta firmei SC SANIDET DISTRIBUTION SRL nu contine nici un produs sau serviciu